Tgrt Haber

Semih Kılıçsoy’a baş döndüren teklif: Beşiktaş’ın borcu bile kapanır

Editör: Murat Makas / Kaynak: Tv100
15 Nisan 2024 15:51 - Güncelleme : 15 Nisan 2024 15:52
Semih Kılıçsoy’a baş döndüren teklif: Beşiktaş’ın borcu bile kapanır

Fransız devi Paris Saint-Germain'in Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy transferi için çılgın bir rakam hazırladığı öne sürüldü.

Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy’a talipler artıyor. Samsunspor maçında da fileleri havalandıran genç yıldız gol sayısını 10’a yükseltti. Ligde Hatayspor, Kasımpaşa, Fatih Karagümrük, Konyaspor ve İstanbulspor maçlarında 1 gol bulan Semih Kılıçsoy, Çaykur Rizespor ve Trabzonspor’a karşı da 2’şer gol atma başarısı gösterdi.

11 GOL, 3 ASİST

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 29 maçta görev alan 18 yaşındaki oyuncu, 11 gol atıp 3 de asist yaptı.

Semih Kılıçsoy’a baş döndüren teklif: Beşiktaş’ın borcu bile kapanır - 1. Resim

TÜRK FUTBOL TARİHİNE GEÇECEK

Avrupa'da birçok takımın dikkatini çeken Semih Kılıçsoy için özellikle Manchester City, Borussia Dortmund ve Frankfurt'un ilgisi bulunuyor.

Semih Kılıçsoy’a baş döndüren teklif: Beşiktaş’ın borcu bile kapanır - 2. Resim

TRANSFER İDDİASI

PSG patronu Al-Khelaifi'nin, Semih Kılıçsoy için 50 milyon euro ödemeye hazır olduğu iddia edildi. Sosyal medyada taraftarlar bu teklif için ''Beşiktaş'ın borcu bile kapanır'' şeklinde yorumlar yaptı.

Kaynak: Tv100
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...