Tgrt Haber

Şike iddiaları büyüyor! Cem Küçük detayları paylaştı, gözler TFF'de

Editör: Murat Makas / Kaynak: tgrthaber.com.tr
30 Nisan 2024 11:33 - Güncelleme : 30 Nisan 2024 11:33

TFF 2. Lig’de sezonun tamamlanmasına 1 hafta kalırken, Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanan karşılaşma şike iddialarını gündeme getirdi. Gazeteci Cem Küçük, maç ile ilgili detayları TGRT Haber'de paylaştı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan ve tek şut atılmadan tamamlanan Ankaraspor – Nazilli Belediyespor maçının berabere tamamlanmasının ardından küme düşen Zonguldak Kömürspor, söz konusu karşılaşmanın incelenmesi için savcılığın yolunu tuttu.

Tek şut çekilmeden tamamlanan karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlanırken, ev sahibi Ankaraspor play-off’ta mücadele etme hakkını elde ederken, Nazilli Belediyespor da kümede kalmayı garanti altına aldı.

Şike iddiaları büyüyor! Cem Küçük detayları paylaştı, gözler TFF'de - 1. Resim

CHP’Lİ VEKİL TEPKİ GÖSTERDİ

Ankaraspor – Zonguldak Kömürspor arasında oynanan tartışmalı karşılaşmanın ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz da sert sözlere imza attı.

90 boyunca iki takımın şut bile çekmediğini ve müsabakanın 0-0 bittiğinin altını çizen Yavuzyılmaz, “Ankaraspor - Nazillispor maçı için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde uzlaşarak sahaya çıktıkları görülmektedir. Zira maç boyunca iki takımın kalesine doğru düzgün şut bile çekilmemiştir. Bu durum hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırıdır. Bunun bir sonucu olarak Zonguldak Kömürspor küme düşürülmüştür. Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor. Konunun takipçisi olacağım" ifadelerine yer verdi.

Şike iddiaları büyüyor! Cem Küçük detayları paylaştı, gözler TFF'de - 2. Resim

''HİÇ ATAK OLMAMASI DİKKAT ÇEKTİ''

Gazeteci Cem Küçük konuya ilişkin detayları yorumladı.

Gazeteci Cem Küçük şu açıklamaları yaptı:

"Futbolda şike iddialarına bir bakalım. Biz Pazar günü Zonguldak'taydık. Zonguldak Spor'un bir maçı vardı. 3-2 yendi Zonguldak Spor. Ama o arada Zonguldak Spor'un Başkanı Salih Demir kümede kalmayı ve play-off'ları ilgilendiren başka bir maçın olduğunu daha hatırlattı. Bugün bununla ilgili haberler var.

Bakalım Federasyon ne yapacak? Nazilli Spor Başkanı Şahin Kaya 'bizim şike yapacak paramız bile yok' diyor. Ama maçın orta sahada oynanmaması hiç atak olmaması işte bugün herkesin dikkatini çekti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun hukuk kurulu bununla ilgili kararı verecek. Nihai kararı hep beraber göreceğiz."

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...