Tgrt Haber

Slaven Bilic Süper Lig'e dönüyor! İşte yeni takımı

26 May 2019 10:54
Slaven Bilic Süper Lig'e dönüyor! İşte yeni takımı
slaven bilic,,beşiktaş,

Beşiktaş’ı çalıştırdığı 2 sezonda taraftarın sevgilisi olan Hırvat hoca 4 yıl aranın ardından bu kez Kasımpaşa ile anlaşmak üzere... .

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra West Ham United ve Al Ittihad'ı çalıştıran Slaven Bilic'e tekrar Türkiye yolu gözüktü. Sabah'ta yer alan habere göre; UEFA Pro Lisans kursunda konuşma yapmak için Türkiye'de bulunan Bilic'in Kasımpaşa ile görüştüğü kaydedildi.

Önceki gün Vodafone Park'ta Beşiktaş- Kasımpaşa maçını izleyen Hırvat teknik adamla büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Suudi Arabistan'da istediği sonuçları almakta zorlanan ve çıktığı 17 maçtan yalnızca 4 galibiyet çıkarabilen Hırvat hoca, 3 ay önce görevinden ayrılmıştı. 50 yaşındaki teknik adam, Beşiktaş'la çalıştığı iki sezonda şampiyonluk mücadelesi vermiş ancak üçüncülüğün ötesine geçememişti...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...