Tgrt Haber

Son dakika! Ali Koç Süper Kupa'nın tarihini açıkladı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
15 Şubat 2024 10:31 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 10:54
Son dakika! Ali Koç Süper Kupa'nın tarihini açıkladı
fenerbahçe,galatasaray,,tarih,TFF

Son dakika haberi... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aralık ayında oynanması planlanan ama Sudi Arabistan'da yaşanan gelişmelerden sonra iptal edilen Süper Kupa karşılaşmasının Nisan ayında oynanacağını duyurdu.

Galatasaray ve Fenerbahçe arasından oynanması planlanan fakat Suudi Arabistan'da yetkililer arasında yaşanan kriz sonrası iptal edilen Süper Kupa karşılaşmasının tarihi belli oldu. 

Halk TV'ye konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa karşılaşmasının 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Nisan ayında yapılacağını söyledi.  

İlk önce Şubat ayının işaret edildiğini söyleyen Koç, "Bize 28 Şubat dendi. Sonra o tarihten vazgeçildi. Seçimlerden sonra oynanacağı kesin. Nisan ayının içinde oynanacağı kesin. Takvim çok yoğun, çok sıkışık. Bizler de tez zamanda planlama bekliyoruz. Ona göre plan yapacağız." diye konuştu. 

KOÇ'TAN KURUM'A DEPREM BÖLGESİ TALEBİ

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, Fenerbahçe Kulübünü ziyaret etti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kurum'un ziyareti sırasında Süper Kupa'nın oynanacağı yer için bir talepte bulundu.

Son dakika! Ali Koç Süper Kupa'nın tarihini açıkladı - 1. Resim

Ali Koç, Kurum'a "İktidar mensubu bir siyasetçi olarak sizden ricamız, Süper Kupa'nın deprem bölgesinde oynanmasını öneri olarak sunmak istiyoruz. Bence çok faydalı olur" dedi.

Kurum'un Ali Koç'a cevabı ise "Takipçisi ve destekçisi olacağız. Hassasiyetinden dolayı da Ali Koç başkanıma çok teşekkür ediyorum." oldu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...