Tgrt Haber

Son dakika! Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı'dan TGRT Haber'de önemli açıklamalar

30 Kasım 2023 23:00 - Güncelleme : 01 Aralık 2023 11:09
Son dakika! Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı'dan TGRT Haber'de önemli açıklamalar
Serdal Adalı,,beşiktaş,tgrt haber

Son dakika haberi: Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, TGRT Haber ekranlarında yayınlanan 'Stüdyoda Futbol' programına konuk oldu. Adalı, kulüpteki başkanlık seçimi, vaatleri ve hedefleriyle ilgili Bülent Uslu ve Hakan Dede'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Futbol gündemine farklı bir soluk getiren 'Stüdyoda Futbol', bu akşam özel bir konuğu ağırladı. 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a hazırlanan Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, TGRT Haber canlı yayınında moderatör Hakan Dede ve yorumcu Bülent Uslu'nun sorularını cevapladı.

Serdal Adalı'nın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Beşiktaş'ın durumuna üzgünüm. Birileri Beşiktaş formasının ağırlığını öğretmeli. Son yılların en kötü kadro mühendisliği yapılmış. Takıma ciddi bir neşter vurulmalı."

"BİRİNCİ PROJEM TAKIMI AYAĞA KALDIRMAK"

"Giden kötü gidişata dur denmesi için bana oy verilmesi lazım. Maddi kısmının tedavisini yapabilirsiniz ama manevi kısım ciddi şekilde camiada sorun haline geldi. Tüm bunlar için oy verilmesi lazım. Elbetteki proje hazırlığımız var. Birinci projem futbol takımını ayağı kaldırıp yukarı taşımak."

"YILDIZ ALIR GELİRİM"

Quaresma'nın transfer sürecini anlatan Adalı, "Beşiktaş'a futbol olarak katkı sağladı" dedi. Rıza Çalımbay'ın 3 transfer istediğini hatırlatan Adalı, 5 transfer yapabileceklerini ifade etti. Adalı seçilince, "Yıldız alır gelirim" diye konuştu. Adalı önceliklerininin stoper transferi olduğunu kaydetti.

"RIZA HOCA VAKİT KAYBINA İZİN VERMEZ"

Adalı şöyle devam etti:

"Rıza hoca başlamadan önce biz de hoca alternatiflerine baktık. Hoca gelince arayış içinde olmadık. Bu takıma Rıza hoca hepimizden daha fazla emek vermiş, bizden daha fazla üzülmüş. Rıza hoca bir şeyler veremeyeceğini gördüğü vakit söyler. Bugün görüdyse bugün söyler. Vakit kaybına izin vermez. Rıza Çalımbay ve Mehmet Özdilek her gün görüşüyor." 

"SEÇİMİ KAZANACAĞIMDAN EMİNİM"

Şan Ökten Tesislerini amatör şubelere vereceklerini kaydeden Adalı, Adalı, Beşiktaş'a 200 milyon Euro kazandıracak bir gayrimenkul projesi gerçekleştireceklerini ve buradan gelecek gelirin banka borçlarınını kapatılmasında kullanılacağını söyledi. Adalı, "Bu benim değil Beşiktaş'ın projesidir. Seçimi kazanacağımdan eminim." şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ'I KATAR SERMAYESİNE BIRAKMAYIZ"

"Yönetim taraftardan kopmuş, bağlar koparılmış. Bir araya gelmezsek dışarıyla mücadele etmemiz çok zor. Beşiktaş'ı Katar sermayesine bırakmayız. Emlak projesini yapınca rakipler şaşıracak. Ayakları yere basmayan hiçbir projeyi açıklamam."

"PSG'NİN PİLOT TAKIMI MI YAPACAK?"

"Selfie ile transfer olmaz. Hasan Arat Beşiktaş'ı PSG'nin pilot takımı mı yapacak? Arat 4.5 yılda borcu kapatma teminatı verirse hemen çekilirim. Serdal Adalı'nın sözü teminat."

Adalı, TGRT Haber'de önemli açıklamalarda bulundu.

STAT KAPASİTESİ 52 BİN OLACAK

"Seçilirsem Emlak Projesinin parasını cebimden vereceğim. Stat kapasitesi 52 bin olacak. Başkan olduğum zaman sahte üyelerle ilgili geniş bir komite kuracağım."

"ÖZÜR DİLEMEZSE STADIMIZA GİREMEZ"

"Hiç kimse Beşiktaş Başkanına parmak sallayamaz. Büyükekşi özür dilemezse stadımıza giremez. Beşiktaş için her şeyi bırakırım."

 "Quaresma'ya jübilye yapacağız. Kendisine söyledik. Duygulandı ve teşekkür etti. Burak Yılmaz tercihi kötüydü. Fenerbahçe derbisini kazanmak için gerekeni yapacağım."

"Finansman bulursam BJK TV'yi açarım. Başkan olduktan sonra TGRT Haber'e konuk olacağım."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...