Tgrt Haber

Son dakika! Dursun Özbek duyurdu: Yeni sezon Kemerburgaz Tesisleri’nde açılacak

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 May 2024 15:29 - Güncelleme : 08 May 2024 16:04
Son dakika! Dursun Özbek duyurdu: Yeni sezon Kemerburgaz Tesisleri’nde açılacak

Son dakika haberi... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın yeni sezonu Kemerburgaz Tesisleri’nde açacağını duyurdu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı kulübün Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek sportif başarılarının yanında Kemerburgaz Tesisleri için müjdeyi de verdi. Özbek, "Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezonu Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde açacak’’ dedi.

Geçtiğimiz 2 senede büyük mutluluklar yaşadıklarını söyleyen Özbek, İnşallah Galatasaray bu mutlulukları yaşamaya devam etsin. Bu 2 senede emek verenlerle beraber birçok başarıya imza attık. Sağ olsun, var olsunlar. Bazı arkadaşlarımızın, genel kurul ve divanlarımıza katılma alışkanlıkları olmadığı için kulübümüzle alakalı detaylı ve doğru bilgiye sahip değiller. Göreve geldiğimizde Galatasaray için bir gelecek hedefimiz vardı. O da Galatasaray'ı güçlü bir mali yapıyla rekabet ettiği her branşta sürdürülebilir başarıya ulaşmış, bizden sonra geleceklere bu şekilde bir Galatasaray bırakmaktı’’ ifadelerini kullandı.

Son dakika! Dursun Özbek duyurdu: Yeni sezon Kemerburgaz Tesisleri’nde açılacak - 1. Resim

2022 yılında yaklaşık 1 milyar olan Sportif AŞ gelirini, 9 ayda 4.5 milyar TL, 608 milyon TL kara ulaştırdıklarını belirten Özbek, "Sene sonunda hasılatımızın 6 milyar TL mertebesine gelmesini planlıyoruz. Yine Galatasaray Store'da 2021'de yılda 3 milyon adet ürün, 200 milyon TL ciroya ulaşırken, bugün 11 milyon parça ürün ve yaklaşık 2 milyar TL ciroya ulaşmış vaziyetteyiz. Bu ivme hedeflediğimiz şekilde gerçekleşirse 20 milyon ürün ve 3.5 milyar TL ciro uzak değil. 2021'de 17 milyon euro olan sponsor gelirlerimizi, bu sezon yaklaşık 58 milyon euro'ya ulaştırdık" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...