Tgrt Haber

Spor dünyası şokta: 30 yaşında aniden öldü

Editör: Murat Makas / Kaynak: telegraaf.nl
26 May 2024 10:41 - Güncelleme : 26 May 2024 10:42
Spor dünyası şokta: 30 yaşında aniden öldü

Amerikalı golfçü Grayson Murray'ın 30 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı.

PGA Tour, Amerikalı golfçü Grayson Murray'in bir gün önceki turnuvadan aniden çekilmesinin ardından 30 yaşında hayatını kaybettiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada, "Grayson Murray'in bu sabah vefat ettiğini duyduğumuzda yıkıldık. Bunun için söylenecek söz yok," diye yazdı PGA Tour CEO'su Jay Monahan bir açıklamada. “PGA Tour bir ailedir ve bir aile üyenizi kaybettiğinizde asla eskisi gibi olmazsınız. Grayson'un yasını tutuyoruz ve sevdiklerine teselli olması için dua ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Spor dünyası şokta: 30 yaşında aniden öldü - 1. Resim

SAĞLIK SORUNLARI SEBEBİYLE ÇEKİLMİŞTİ

Ocak ayında Hawaii'de düzenlenen PGA Tour'un Sony Open yarışını kazanan Grayson Murray, Cuma günü Teksas'ta düzenlenen Charles Schwab Challenge'ın ikinci turundan sağlık sorunları nedeniyle çekildi. O zamanlar hiçbir ayrıntı verilmemişti.

Spor dünyası şokta: 30 yaşında aniden öldü - 2. Resim

Murray, Ocak ayında Sony Open'ı kazandıktan sonra dünya sıralamasında 46. sıraya yükseldi ve şimdiye kadarki en yüksek sıralaması oldu.

Kaynak: telegraaf.nl
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...