Tgrt Haber

Stefan Kuntz'dan 'Melissa Vargas' sözleri: Erkek kardeşi var mı; sormak lazım!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
04 Eylül 2023 18:13 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 18:34
Stefan Kuntz'dan 'Melissa Vargas' sözleri: Erkek kardeşi var mı; sormak lazım!
,,,Filenin Sultanları

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, ‘Filenin Sultanları’nın yıldız oyuncularından Melissa Vargas ile ilgili esprili bir yorumda bulundu. Alman çalıştırıcı, Küba asıllı yıldızımızın yeteneğine vurgu yaparak, “Erkek kardeşi var mı sormak lazım” ifadesini kullandı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile BTC Türk arasında yapılan sponsorluk anlaşmasının basın töreninde yer aldı.

“YABANCI ANTRENÖRLERE GÜVENMEK GEREKİYOR”

Alman vatandaşı olan ve ülkedeki yabancı teknik direktörlere karşı tutumu negatif bulduğunu ifade eden Kuntz, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli ve öncesindeki çalıştırıcı Giovanni Guidetti’nin de yabancı olmasına karşın başarı elde ettiğini vurgulayarak, “Demek ki yabancı antrenörlere güvenmek gerekiyor” diye konuştu.

"VARGAS'IN ERKEK KARDEŞİ VARSA AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA ŞANSIMIZI YÜKSELTİR"

‘Filenin Sultanları’nın şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan ve turnuvada ‘En değerli oyuncu’ seçilen Melissa Vargas’tan da övgüyle bahseden Alman çalıştırıcı, başarılı voleybolcunun erkek kardeşi olup olmadığını da sordu. Alman teknik adam, “Melissa Vargas’a sormak lazım, acaba erkek kardeşi var mı? Özellikle hücumda oynayacak bir kardeşi Avrupa Şampiyonası'nda şansımızı yükseltir” diye konuştu.

SIRADA ERMENİSTAN SINAVI

Stefan Kuntz’un teknik direktörlüğünü yaptığı A Milli Futbol Takımı, 8 Eylül Cuma günü saat 21.45’te Eskişehir Yeni Stadyumu’nda Ermenistan ile karşı karşıya gelecek. Biletlerin çıktığı gün tükendiği ve kapalı gişe oynayacak bu karşılaşmanın ardından A Milliler, 12 Eylül Salı günü TSİ 15.20’de Belçika’da Japonya ile hazırlık maçına çıkacak.

TÜRKİYE-ERMENİSTAN MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

8 Eylül Cuma günü 21.45’te başlayacak olan Türkiye-Ermenistan maçı, TRT 1’den canlı yayınlanacak. Japonya ile oynayacağımız hazırlık karşılaşması ise 12 Eylül Salı günü TSİ 15.20’de başlayacak ve TRT 1’den naklen yayınlanacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...