Tgrt Haber

Süper Lig devinden Altay Bayındır sürprizi!

Editör: Murat Makas / Kaynak: tgrthaber.com.tr, A Spor
30 Nisan 2024 10:12 - Güncelleme : 30 Nisan 2024 10:14
Süper Lig devinden Altay Bayındır sürprizi!

Bu sezon ligde kötü maçlar çıkaran Beşiktaş, Manchester United'a transfer olan kaleci Altay Bayındır'ı kadrosuna katmak istiyor.

Bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe’nin oldukça gerisinde kalan Beşiktaş, son 7 maçta sadece 1 galibiyet alabildi ve 5. sıraya kadar geriledi.

Siyah-beyazlılar 5 teknik direktör değiştirirken, takımın genel formsuzluğunun yanı sıra kalecilerin de ekstra bir katkı sağlayayamaması bu süreçte etkili oldu.

Süper Lig devinden Altay Bayındır sürprizi! - 1. Resim

ALTAY BAYINDIR LİSTEDE

Yönetim, bu mevkideki forma rekabetini artırmak amacıyla Manchester United'a transfer olan ve fazla şans bulamayan Altay Bayındır'ı listesine aldı.

26 yaşındaki kalecinin daha fazla forma giyebilmesi adına Beşiktaş'ın ilgisine sıcak bakabileceği belirtildi. Altay Bayındır bu sezon sadece 1 maçta süre aldı ve kalesinde 2 gol gördü.

TRABZONSPOR İDDİASI

Altay Bayındır'ın 2027'ye kadar sözleşme imzaladığı İngiliz ekibinden ayrılmaya karar verdiği ve yeni adresinin de belli olduğu öne sürülmüştü. Süper Lig ekibi Trabzonspor’un Bayındır ile anlaştığı iddia edilmişti.

Kaynak: tgrthaber.com.tr, A Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...