Tgrt Haber

Süper Lig'in 28. haftasına ait VAR kayıtları açıklandı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
05 Mart 2024 20:17 - Güncelleme : 05 Mart 2024 20:26
Süper Lig'in 28. haftasına ait VAR kayıtları açıklandı 

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasına ait müsabakaların VAR kayıtlarını YouTube hesabından taraftarlarla paylaştı. Merakla beklenen Beşiktaş-Galatasaray derbisinin görüntüleri de videoda yer aldı.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasının VAR görüntüleri, Türkiye Futbol Federasyonu'nun YouTube kanalı üzerinden erişime sunuldu. Görüntüler arasında, Beşiktaş ile Galatasaray arasında gerçekleşen kritik derbi mücadelesine dair VAR incelemeleri de eklendi.

Yayınlanan VAR kayıtları içinde, Beşiktaş oyuncusu Omar Colley'nin kırmızı kart ile cezalandırıldığı anın incelenme sürecindeki diyaloglar dikkat çekti.  

Süper Lig'in 28. haftasına ait VAR kayıtları açıklandı  - 1. Resim

CENK TOSUN'UN POZİSYONU YER ALMADI!

Daha önce Türkiye Futbol Federasyonu, maçlarda hakemlerin VAR sistemine başvurduğu anların ve bu sırada yapılan konuşmaların kamuoyu ile paylaşılacağını duyurmuştu. Ancak, Beşiktaş'ın Cenk Tosun ile Derrick Köhn arasında gerçekleşen ve penaltı talep edilen pozisyonla ilgili görüntüler, bu politika gereği paylaşılmadı.

İşte 28. hafta mücadelelerine ait VAR incelemelerinin detayları bu şekilde federasyonun YouTube kanalında paylaşıldı. 

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...