Tgrt Haber

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den Süper Kupa açıklaması: Gereken açıklamayı yaptık

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
30 Aralık 2023 18:05 - Güncelleme : 30 Aralık 2023 18:08
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den Süper Kupa açıklaması: Gereken açıklamayı yaptık
TFF,Mehmet Büyükekşi,Süper Kupa

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi İstanbul'a geldi. Havaalanında açıklamalarda bulunan Büyükekşi, "İyi seneler diliyorum. Gereken açıklamaları dün yaptık zaten" dedi.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al - Awwal Park'ta Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa ileri bir tarihe ertelendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'dan kalkan uçakla İstanbul Havalimanı'na geldi.

Havaalanı çıkışında direkt aracına binen Büyükekşi, "İyi seneler diliyorum. Gereken açıklamaları dün yaptık zaten" ifadelerini kullandı.

Yaşanan kriz sonrasında bir rahatsızlık yaşayan Büyükekşi, sağlık durumunun sorulması üzerine ise "Şimdi daha iyiyim" yanıtını verdi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hüseyin Baş 3 Ocak 2024 16:47

Türkiye'de Bayern Münih-Borussia Dortmund maçı oynansa ve bu iki takımın futbolcuları Führer'in fotoğrafıyla sahaya çıksalar Türk milleti olarak ne yapardık bilmiyorum.

Sonraki Haber Yükleniyor...