Tgrt Haber

Transferde ezeli rakibiyle karşı karşıya! Beşiktaş Hakim Ziyech için devreye girdi

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, Fotomaç
01 Şubat 2023 15:08 - Güncelleme : 01 Şubat 2023 15:18
Transferde ezeli rakibiyle karşı karşıya! Beşiktaş Hakim Ziyech için devreye girdi
Beşiktaş,Fenerbahçe,Ziyech

Katar'daki Dünya Kupası'nda büyük çıkış yakalayan Faslı oyuncu Hakim Ziyech Fransız ekibi PSG'ye Chelsea'nin evrak hatası nedeniyle transfer olamadı. 29 yaşındaki Ziyech'in Türkiye'ye transfer olabileceği belirtildi. Süper Lig'de Fenerbahçe'nin gündeminde olan yıldız futbolcu için Beşiktaş'ın da devreye girdiği öne sürüldü.

Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışında takibini sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe ara transfer döneminde karşı karşıya geldi. Samet Akaydın ve Ossterwalde transferlerinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe, şampiyonluk için gözünü yıldız bir isme dikti. 3 kulvarda mücadele verecek olan Fenerbahçe'de Jesus yönetimden takviye istedi.

Beşiktaş ise Dele Alli’nin beklenen performansı verememesi üzerine on numara bölgesi için harekete geçti.

PSG ile anlaşan Hakim Ziyech Chelsea'nin evrak hatası nedeniyle transferi gerçekleşmedi. Avrupa'da transfer döneminin sona ermesiyle birlikte Ziyech için oklar yeniden Türkiye'ye döndü. Fransız basını, Faslı yıldız oyuncunun Türkiye'ye gidebileceğini duyurdu.

BEŞİKTAŞ LİSTEYE ALDI

Ziyech için Fenerbahçe’den sonra  Beşiktaş da devrede. 29 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 20 milyon Euro. Ziyech'in 2025 yılına kadar Chelsea ile sözleşmesi bulunuyor. 29 yaşındaki oyuncu, bu sezon Chelsea'de 15 maçta görev aldı.

DÜNYA KUPASI'NDA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Ziyech, 15 maçta İngiliz ekibinde gol katkısı sağlayamadı fakat 1 asist yaptı. 2022 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Ziyech, Katar'daki Dünya Kupası'nda 1 gol attı. 1 de asist katkısı sağladı.

Kaynak: TGRT Haber, Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...