Tgrt Haber

Yunus Mallı Trabzonspor'dan ayrıldı: 7 milyon lira tazminat ödenecek

Editör: Murat Makas / Kaynak: Anadolu Ajansı
27 Temmuz 2022 18:15 - Güncelleme : 27 Temmuz 2022 18:23
Trabzonspor, Yunus Mallı'ya tazminatı 10 taksitle ödeyecek.
Yunus Mallı,Trabzonspor

Trabzonspor, Yunus Mallı ile sözleşmenin karşılıklı feshedildiğini açıkladı. Yunus Mallı'ya 7 milyon lira tutarındaki fesih tazminatı 10 taksit halinde ödenecek.

Trabzonspor, Yunus Mallı'ya tazminatı 10 taksitle ödeyecek.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor Kulübü, futbolcusu Yunus Mallı ile sözleşmenin karşılıklı feshedildiğini bildirdi.

7 MİLYON TUTARINDA TAZMİNAT

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, "Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Yunus Mallı arasındaki 1 Şubat 2021 başlangıç ve 31 Mayıs 2023 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya 7 milyon lira tutarındaki fesih tazminatı 10 taksit halinde ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan Trabzonspor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yunus Mallı'ya emeklerinden dolayı teşekkür ederek, kariyerinde başarılar diledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...