Tgrt Haber

20 dolarlık Copilot Pro, Windows 11'in 'Ayarlar' mesününe sessiz sedasız yerleştirildi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: WindowsLatest
05 Şubat 2024 11:18 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 11:19
20 dolarlık Copilot Pro, Windows 11'in  'Ayarlar' mesününe sessiz sedasız yerleştirildi
copilot pro,windows 11,microsoft

Microsoft'un yapay zeka asistanı Copilot Pro, satın alınması için tanıtım reklamı ile Windows 11 Ayarları'na entegre edildi. Sahip olmak isteyen kullancıların aylık 20 dolar ödemesi gerekiyor.

Yapay zeka asistanı Copilot ile yeni bir sayfa açan Microsoft, geçtiğimiz haftalarda bu asistanın ücretli sürümünü duyurdu.

20 dolarlık abonelik fiyatıyla duyurulan Copilot Pro, pek çok ayrıcalığıyla ücretsiz versiyondan ayrılıyor. Şu an için ABD'de satın alınabilen bu abonelik için Microsoft ilk tanıtımlarını yaptı. Öyle ki son Windows 11 güncellemesiyle birlikte Copilot Pro aboneliklerinin Ayarlar'da yer aldığı ortaya çıktı.

COPİLOT PRO ABONELİĞİ, WİNDOWS 11'DE GÖSTERİLİYOR

Microsoft, Windows 11'deki yerel ayarlarda Copilot Pro için yeni "reklamları" veya önerileri test ediyor.

Microsoft, Geliştirme ve Beta kanallarındaki önizleme yapılarında, ChatGPT-4 Turbo ve diğer özelliklere erişmenizi sağlayan 20 dolarlık bir abonelik olan Copilot Pro'yu tanıtmak için sessizce yeni bir kartı Ayarlar'ın içerisne yerleştirdi.

Windows Ayarları uygulaması Sistem, Bluetooth ve Cihazlar, Ağ ve İnternet, Kişiselleştirme ve daha fazlası gibi kategorilere ayrılıyor.

20 dolarlık Copilot Pro, Windows 11'in  'Ayarlar' mesününe sessiz sedasız yerleştirildi - 1. Resim

Ancak, tercih edilen temalar ve bağlı cihazlar gibi genel Windows yapılandırmasını gösteren bir kontrol paneli olan Giriş adı verilen bir bölüm de mevcut. Teknoloji devi, Microsoft 365 ve diğer hizmetlerini tanıtmak için genellikle bu "Ayarlar" sayfasını kullanıyor.

Copilot Pro'nun bu bölüme yerleştirilmesi de bunu açıkça gösteriyor. Entegre edilen  Copilot Pro'yu satın alırsanız ChatGPT-4 Turbo dahil daha yeni GPT sürümlerini kullanabileceğiniz ve AI görüntülerini daha hızlı oluşturabileceğiniz söyleniyor.

Aynı reklamda iki düğme bulunuyor: Biri Cpilot Pro'yu edinmek için, diğeri de içinde ne olduğunu öğrenmek için. Sonuç olarak  bu reklamı beğenseniz de beğenmeseniz de iptal edemez veya ayarlarınızdan silemezsiniz.

Kaynak: WindowsLatest
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...