Tgrt Haber

222 Skoda Fabia Monte Carlo piyasaya sürüldü

16 Şubat 2022 09:27 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 09:59
222 Skoda Fabia Monte Carlo piyasaya sürüldü

Skoda, Fabia serisinin en yeni modelini tanıttı. Sportif görünüşüyle dikkat çeken Skoda Fabia Monte Carlo piyasaya çıktı

Skoda, sevilen aracı Fabia'nın yeni modelini piyasaya sürdü. Bir süredir görüntüleriyle sızdırılan Skoda Fabio Monte Carlo, kısa süre önce resmi olarak tanıtıldı. Sportif görünümüyle dikkatleri üzerine çeken Fabio Monte Carlo, dış tasarımda ince dokunuşlarla geliyor.

Aracın dış görünüşünde ağırlıklı olarak siyah renkli parçalar yer alıyor. Bunlar; yan ayna kapaklar, ön sütunlar, marşpiyeller, arka difizör, spoyler ve tavandan oluşuyor.

KOLTUKLARDA İNCE DOKUNUŞLAR

Yeni Skoda Fabio Monte Carlo, dış görünüşünde olduğu gibi iç kısımlarında da bir takım revizelere sahip. Her ne kadar iç donanım diğer Fabia'lar ile aynı seviyede olsa da, standart spor koltuklar ve göz alıcı kırmızı renkler, gözleri üzerine çekiyor.

222 Skoda Fabia Monte Carlo piyasaya sürüldü

Motor kısmında ise 2022 Fabia Monte Carlo, yine kaputun altında standart modellerin sahip olduğu motorla geliyor. Araçta, 150 beygir gücünde ve 250 nm tork üreten dört silindirli benzinli ünite yer alıyor. Tüm bu motor gücü sayesinde araç, 225km/s8 saniyede çıkabiliyor.

222 Skoda Fabia Monte Carlo piyasaya sürüldü

Kısa süre önce tanıtılan Monte Carlo'nun fiyatı henüz açıklanmadı. Skoda'nın yeni sportif görünümlü aracı 2022 sonlarına doğru Avrupa'da satışa çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...