Tgrt Haber

Apple abonelik hizmet sızdırıldı: iPhone'lar işte bu fiyattan kiralanacak

04 Nisan 2022 09:48 - Güncelleme : 04 Nisan 2022 09:48
Apple abonelik hizmet sızdırıldı: iPhone'lar işte bu fiyattan kiralanacak

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan yeni Apple abonelik hizmetinin detayları netleşiyor. Son gelen bilgilere göre iPhone'ları kiralamak oldukça pahalı olacak. Peki Apple nasıl bir fiyatlandırma uygulayacak.

Apple'ın geçtiğimiz haftalarda yeni abonelik hizmetine dair ilk sızıntılar gelmeye başladı. iPhone ve daha birkaç donanım hizmetini aylık olarak kullanıcılara kiralayacak Apple, bu sayede kullanıcıların iPhone'u deneyimlesine de olanak tanıyacak. Yeni abonelik hizmetine dair ilk haberler 2019 yılında ortaya çıkmıştı. Ancak son birkaç haftadır söz konusu hizmet sıkça gündeme gelmeye başladı ve ayrıntıları da gün yüzüne çıktı.

Öncelikle Apple'ın yeni abonelik hizmetinin satın alma gibi bir hizmet olmadığını belirtelim. Yani bir kullanıcı yeni abonelik hizmetiyle taksit taksit ödeyeceği iPhone'un sahibi olmayacak. Sadece bunu istediği vadede kiralayıp kullanacak. Cihaz daha sonra tekrardan Apple'a teslim edilecek.

IPHONE KİRALAMA BEDELİ SIZDIRILDI

Dünyaca ünlü Bloomberg'in yazarlarından Mark Gurman, iPhone kiralamaya dair fiyat bilgilerini paylaştı. Henüz Apple'dan konuyla ilgili bir açıklama gelmezken, Mark Gurman her şeyi önceden ortaya çıkararak kullanıcıları erkenden bilgilendiriyor. 

Apple abonelik hizmet sızdırıldı: iPhone'lar işte bu fiyattan kiralanacak

Buna göre 24 aya varan taksit seçeneği ile iPhone kiralamak mümkün olacak. Fiyatlar ise şöyle olacak:

  • iPhone 13: 35 Dolar-aylık
  • iPhone 13 Pro: 45 Dolar-aylık
  • iPhone 13 Pro Max: 50 Dolar-aylık

Yukarıdaki fiyatlandırma şimdi sınırlı sayıda modeli içeriyor. Ancak Apple'ın abonelik hizmeti devreye girdiğinde daha fazla cihazı listede görmek mümkün olacak.

Öte yandan bu program, söylentilere göre Apple One ve Apple Care destek planları gibi diğer hizmetleri de içerebilir. 

Yeni abonelik hizmetiyle önemli bir adım atan Apple, programı devreye soktuğu taktirde hem kendi gelirlerini artırmış olacak, hem de kullanıcıların iPhone gibi önemli ürünleri aylık kiralama sistemiyle deneyimlemesine fırsat tanıyacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...