Tgrt Haber

Apple, iPhone 15 ile büyük bir sorunu çözecek! Ama yine de Android’i geçemeyecek

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 9to5Mac
18 Ağustos 2023 10:33 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 10:35
Apple, iPhone 15 ile büyük bir sorunu çözecek!  Ama yine de Android’i geçemeyecek
iphone 15,

Tanıtımına az bir süre kalan iPhone 15 serisi için bir önemli yenilik daha ortaya çıktı. Apple, yeni nesil iPhone’larda büyük sorunu çözecek.

Eylül ayında tanıtılacak iPhone 15 serisi için merak edilen pek çok soru cevap oldu. Tasarım konusunda Apple’ın büyük bir değişikliğe gitmeyeceği, ortaya çıkan tüm görüntüler tarafından artık teyit edildi.

Ancak teknik açıdan yeni nesil iPhone’lar, eskilerine ve hatta rakiplerine kıyasla önemli ayrıcalıklara sahip olacak. Gerek kamera, gerek Wi-Fi teknolojisi ile iPhone 15 serisinin iddialı geldiğini söylemek mümkün. Ancak asıl eksiklikten henüz bahsetmedik, zira iPhone kullanıcılarının çileden çıkaran sorunu iPhone 15 ile ortadan kalkabilir.

İPHONE 15, 35W HIZLI ŞARJI DESTEKLEYECEK

Güvenilir kaynaklardan 9to5Mac tarafından aktarılan bilgilere göre iPhone 15 serisi, 35 watt’a kadar güce sahip hızlı şarjı destekleyecek. Aslında bu rakamlar Android cihazlarda 100W’ı aşmış durumda, yine de Apple’ın geç de olsa bu alanda ilerleme kaydetmesini görmek oldukça iyi bir haber.

Teknoloji devinin yıllardır iPhone’da hızlı şarj konusunda çok fazla ilerleyememesi tepkilere neden oluyordu. Nitekim iPhone 14 gibi çok pahalı ve üst düzey modelin bile 20W hızlı şarjı desteklemesi bunun en iyi kanıtı olarak gösterilebilir.

Apple, iPhone 15 ile büyük bir sorunu çözecek!  Ama yine de Android’i geçemeyecek

Neyse ki yavaş şarj sorunu iPhone 15 ile ortadan kalkacak. Zira son sızıntı ve bilgiler gösteriyor ki Apple, yeni modellerinde hızlı şarj desteğini 35W’a kadar çıkaracak.

Ama bunun hangi modelleri kapsayacağı bilinmiyor. Sadece iPhone 15 Pro/Max modellerine özel de olabilir, ya da serinin tamamın da geçiş yapılabilir. Bekleyip görmekte fayda var.

Kaynak: 9to5Mac
Derleme: TGRT Haber

Kaynak: 9to5Mac
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Buğra18 Ağustos 2023 22:47

Benim telefondan hızlı doluyor

Sonraki Haber Yükleniyor...