Tgrt Haber

Apple, iPhone "alarm çalmıyor" sorunu için yakında güncelleme yayınlayacak

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
01 May 2024 16:05 - Güncelleme : 01 May 2024 13:55
Apple, iPhone "alarm çalmıyor" sorunu için yakında güncelleme yayınlayacak

Apple, iPhone kullanıcılarının alarm sorunuyla ilgili yakında bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor. Son dönemde iPhone kullanıcıları, kurdukları alarmların çalmadığına dair şikayetlerde bulunmaya başladı. Peki, iPhone alarm çalmıyor sorunu nasıl çözülür? İşte detaylar...

Son günlerde bazı iPhone kullanıcıları, alarm kurmalarına rağmen cihazlarının belirlenen saatte alarm çalmadığını fark etti. Bu durum özellikle sabah işe veya okula geç kalmamaları için alarm kullanan kullanıcılar için ciddi bir sorun teşkil ediyor. İnsanlar bu sorundan dolayı uyanamıyorlar. Apple, sorun hakkında açıklama yaptı. Detaylar haberimizde!

Apple, bu sorunun farkında olduğunu ve çözüm üzerinde çalıştığını açıkladı.

Şirket yetkilileri, kullanıcıların yaşadığı bu alarm sorununu çözmek için hızla bir güncelleme hazırlığı içinde olduklarını belirtti.

Ancak güncellemenin yakında olacağını söylerken, tam olarak ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz net bir bilgi verilmedi.

Apple, iPhone "alarm çalmıyor" sorunu için yakında güncelleme yayınlayacak - 1. Resim

iPhone kullanıcıları, Apple'ın alarm çalmama sorununu gidermek için önümüzdeki günlerde bir güncelleme yayınlamasını bekliyor.

Şirketin hızla harekete geçmesi ve soruna çözüm bulması, kullanıcıların memnuniyetini sağlayacak önemli bir adım olacak. 

Bazı kullanıcılar, şimdilik Ayarlar kısmından "Dikkat Farkındalığı" özelliğini kapatarak çözdüklerini belirtiyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...