Tgrt Haber

Apple, MacBook Pro için yeni uyarı sistemini duyurdu

04 Şubat 2022 17:23 - Güncelleme : 04 Şubat 2022 17:30
Apple, MacBook Pro için yeni uyarı sistemini duyurdu
macbook pro

Apple, Mac bilgisayarları için yeni özellikleri devreye sokmaya devam ediyor. Daha önceden performans artırmak için 'Yüksek Performans' modunu devreye sokan üretici, şimdi 2021 MacBook Pro modelleri için bir başka özelliği devreye soktuğunu duyurdu.

Bugün erken saatlerde Apple, internet sitesinden MacBook Pro için yeni uyarı sistemini devreye aldığını duyurdu. 

EKRAN PARLAKLIĞI SICAKLIĞA GÖRE KISILACAK

Apple'ın devreye aldığı yeni uyarı sistemi; MacBook Pro'nun Liquid Retina XDR ve Pro Display ekranının, aşırı ısınma sonucunda parlaklığını kısacak. 

Yeni sistem, Apple'ın 2021 model MacBook Pro ve Apple Pro Display XDR ekranların menü çubuğunda bulunacak. Kullanıcıları bu  işleve alt tarafta yer alan 'parlaklık sınırlı' uyarı sembolüyle ulaşabilecek. Etkinleştirdikten sonra ekran, odanın sıcak olması durumunda yüksek ışığı sınırlandıracak. Sadece bu da değil. Apple'ın destek belgesine göre bilgisayarlar, bu özelliğin açık olması durumunda uyku moduna bile geçirilebilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...