Tgrt Haber

Apple Store kapandı: Yeni ürünler mi geliyor? İşte detaylar!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: macrumors
17 Ocak 2023 17:00 - Güncelleme : 17 Ocak 2023 17:00
Apple Store kapandı: Yeni ürünler mi geliyor? İşte detaylar!
,apple,macbook,

Birkaç gündür Apple'ın yeni MacBook Pro modellerini piyasa süreceği iddia edilirken, akşam saatlerinde şirketin internet sitesi geçici olarak kapatıldı.

Apple'ın 2023'te yeni MacBook Pro modellerini piyasaya süreceğine dair haberler uzun zamandır gündeme gelirken, güvenilir kaynaklar beklenen lansmanın bugün (17.01.2023) gerçekleşeceğini belirtti.

Şimdi ise Apple'ın online mağazası geçici olarak hizmet dışı kaldı ve yaşanan bu durum beklenen lansmanın da habercisi oldu. Zira Apple genellikle yeni bir ürünü tanıtmadan veya fiyatlara zam yapmadan önce internet sitesini geçici olarak kapatıyor.

YENİ MACBOOK PRO'LAR BEKLENİYOR

M2Pro ve M2Max yongalarına sahip 14 inç ve 16 inçlik yeni MacBook Pro modellerinin bugün piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Şirket henüz yeni ürünlerine dair lansman haberi vermezken, uzun süredir beklenen yeni Mac'lar bugün sürpriz şekilde duyurulabilir. Bunun yanı sıra M2 çipli güncellenmiş Mac mini de yine bugün diğer ürünlerle piyasaya çıkabilir.

Apple Store kapandı: Yeni ürünler mi geliyor? İşte detaylar!

Görünüşe bakılırsa internet sitesinin geçici olarak hizmet dışı kalmasının en büyük nedeni de yeni ürünlerin tanıtılacak olması. Zira Apple bu ürünleri tanıtmadan önce internet sitesinde değişiklikler yaparak tekrardan aktif ediyor. Dolayısıyla ilerleyen saatlerde teknoloji devi üst düzey laptoplarını tanıtabilir.

M2 Pro ve M2 Max yongalarına ek olarak, yeni MacBook Pro'ların n Wi-Fi 6E ve daha hızlı RAM'e sahip olduğu söyleniyor. Fakat bunlar dışında cihazlarda başka bir değişikliğin olması beklenmiyor.

Kaynak: macrumors
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...