Tgrt Haber

Apple Vision Pro, satışa çıkmadan ilk güncellemesini aldı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Macrumors.com
24 Ocak 2024 14:44 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 14:53
Apple Vision Pro, satışa çıkmadan ilk güncellemesini aldı
apple vision pro,apple,yazılım

Apple'ın karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro için ilk yazılım güncellemesi yayınlandı.

Apple, geçtiğimiz günlerde Vision Pro gözlüğünü 3.500 dolardan başlayarak ön siparişe açtı. Yüz binlerce kişi tarafından sipariş edilen bu cihaz, çok yakında sahiplerine kavuşacak.

Ama bunun öncesinde Apple, Vision Pro için ilk yazılım güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme, VisionOS 1.0.1 yapı numarasıyla çıkış yaptı.

APPLE VİSİON PRO, YENİ SÜRÜME GÜNCELLENDİ

Geliştirici Nicholas Alvarez tarafından paylaşılan bilgilendirmeye göre artırılmış gerçeklik gözlüğü, ilk kez bir güncelleme aldı. Ancak Apple güncellemenin detaylarını paylaşmadı. 

Bu nedenle Vision Pro için yayınlanan güncellemenin tam olarak neleri getirdiği, ne gibi değişiklikler içerdiği de bilinmiyor. 

Fakat geliştricilerin çok büyük bir güncelleme olmadığı, Vision Pro için sadece düzeltme ve güvenlikle ilgili bir sürüm olabileceğini düşünüyor. 

Öte yandan Bloomberg'den Mark Gurman, Apple'ın 23 Ocak'tan sonra belirli çalışanlara Vision Pro inceleme cihazları göndermeye başladığını, dolayısıyla VisionOS 1.0.1'in da kulaklıklar satışa çıkar çıkmaz mevcut olabileceğini belirtti. Buna ek olarak Alvarez'e göre Apple muhtemelen, Haziran ayında WWDC'de yeni özellikler içeren dasha büyük bir VisionOS 2.0 güncellemesini de piyasaya sürecek.

Kaynak: Macrumors.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...