Tgrt Haber

Beklenen gün geldi: Samsung, Galaxy S24 tanıtım tarihini resmen açıkladı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Mobile Syrup
03 Ocak 2024 11:35 - Güncelleme : 03 Ocak 2024 11:35
Beklenen gün geldi: Samsung, Galaxy S24 tanıtım tarihini resmen açıkladı
samsung galaxy s24,samsung,akıllı telefon

Samsung, merakla beklenen Galaxy S24 serisini tanıtmak için 17 Ocak 2024 tarihinde "Galaxy UNPACKED" etkinliğini düzenleyeceğini duyurdu. Avustralya birimi tarafından yapılan açıklamada, kullanıcıların yeni Galaxy yeniliklerini öğrenmek için etkinliğe katılmaya davet edildi.

Samsung kullanıcılarının merakla beklediği an geldi. Teknoloji devi firma, Galaxy S24 serisi akıllı telefonlarını tanıtacağı 'Galaxy UNPACKED' başlıklı yeni etkinliğinin tarihini resmi olarak açıkladı.

Android ekosisteminin en güçlü modelleri arasına girmesi beklenen Galaxy S24 serisi 17 Ocak 2024 tarihinde tanıtılacak. Haberi, Samsung'un Avustralya birimi X sosyal medya hesabından duyurdu. Şirket, paylaştığı açıklamada "Galaxy Unpacked'e katılın ve Samsung Galaxy'deki yenilikleri ilk siz öğrenin." dedi.

SAMSUNG GALAXY S24, YAPAY ZEKA DESTEĞİYLE ÖNE ÇIKACAK

Samsung Galaxy S serisi her yıl çeşitli yeniliklerle kullanıcıları karşısına çıkıyor. Galaxy S24 ise yapay zeka (AI) özellikleriyle ön planda olacak. Hatta şimdiye kadar sızdırılan bilgiler, Samsung'un "yapay zeka telefonu (AI Phone)" terimini kullanacağını iddia ediyor. Peki bu yapay zeka özellikleri ne işe yarayacak?

'DİL BARİYERİNİ' KALDIRACAK

İddialarda yer alan bilgiye göre Galaxy S24, telefon görüşmesi esnasında anlık olarak çeviri yapabilen bir 'Canlı Çeviri' işlevine sahip olacak. Örneğin bir kişi Almanca konuştuğunda, karşı taraf bunu kendi dilinde (İngilizce veya İspanyolca gibi) duyabilecek. Özelliğin hangi dillerde çeviri yapmayı desteklediği ise bilinmiyor.

Bunun yanı sıra Galaxy S24 serisinin üretken yapay zeka destekli duvar kağıdı oluşturucu ve kilit ekranı duvar kağıdı için hava durumu efektleri, Samsung Notes'ta not özetleme, ses etiketleme ve on adede kadar harf çevirisi dahil olmak üzere çeşitli AI destekli özelliklere sahip olması da bekleniyor.

Kaynak: Mobile Syrup
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...