Tgrt Haber

Çaresizliğin böylesi: Musk yönetimindeki Twitter, ofis eşyalarını açık artırmaya çıkardı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
18 Ocak 2023 09:31 - Güncelleme : 18 Ocak 2023 09:45
Çaresizliğin böylesi: Musk yönetimindeki Twitter, ofis eşyalarını açık artırmaya çıkardı!
,elon musk

Elon Musk'ın gelişiyle köklü değişime uğrayan Twitter, yaklaşık 7.500 personelini işten çıkararak bir hayli yankı uyandırdı. Tasarruf sağlamak için birçok alternatif yol deneyen şirket, bu kez şaşırtıcı şekilde ofis eşyalarını açık artırmada satışa çıkardı

Elon Musk'ın 44 milyar dolar karşılığında satın aldığı Twitter, yeni yönetimle köklü değişikliklere uğradı. Tesla hisselerinden feragat edip gelirinin büyük çoğunluğunu Twitter'a harcayan ünlü milyarder, şimdi de tasarruf için her yolu deniyor.

Musk yönetimindeki Twitter'ın ofis kiralarını ödemediği ve bu nedenle dava edildiği geçtiğimiz aylarda ses getiren önemli konulardan biriydi. Yaklaşık 7.500 personelini işten çıkaran ve neredeyse maddi açıdan tutumluluğunu koruyan Twitter, şimdi de ofis eşyalarını açık artırmada satışa çıkarmaya başladı.

KUŞ BİLE SATIŞA ÇIKTI

Platformun ünlü kuş logosunun heykelinin fiyatı şu anda 11 bin dolar ve teklif vermeye 24 saatten biraz daha az zaman kaldı. Diğer yandan @ sembolü şeklindeki yaklaşık 2 metrelik bitki saksısı da 4bin 300 dolara satılıyor.

Ücretsiz yemek ve daha birçok avantajları personeli için yasaklayan Musk, şirketin eşyalarını satışa çıkararak ilginç bir yol deniyor. Satışa çıkan ürünler sadece logo heykeli ve bitki saksısı değil.

Musk'ın şirketi ayrıca mutfak aletlerinden bazıları arasında birkaç üst düzey La Marzocco espresso makinesi ve buz sebili ile tamamlanmış bir gazlı içecek çeşmesini de açık artırmada sergiledi.

Öte yandan sosyal medya şirketi, yenisi yaklaşık 2 bin dolara satılan bir çift Herman Miller sehpanın satışını da yapıyor.

Musk, Kasım ayında, birkaç reklamverenin ayrılmasının ardından şirketin "gelirinde büyük bir düşüş" gördüğünü tweetledi.

 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...