Tgrt Haber

Çıkışına az zaman kala Rockstar Games'ten dikkat çeken GTA 6 adımı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: TGRT Haber
09 Mart 2024 16:23 - Güncelleme : 09 Mart 2024 16:23
Çıkışına az zaman kala Rockstar Games'ten dikkat çeken GTA 6 adımı

Rockstar Games, çıkışına 1 yıl kalan GTA 6 ile ilgili dikkat çeken bir adım attı. Oyunu internet sitesine ekledi, baş karakter Lucia'yı ön plana çıkardı ve hikayenin geçeceği kurgusal Leonida şehrinden fotoğraflar gösterildi.

GTA 6, Rockstar Games'in resmi internet sitesinde "Oyunlar" bölümüne eklendi. Sayfada artık oyunun, kadın başrolü Lucia'nın yanı sıra Jason olarak adlandırılan ortağının da yer aldığı bir banner görüntüleniyor. Bu banner için oyunun ilk fragmanıyla aynı gün yayınlanan resmi çizimi kullanıldı.

BU YIL YENİ FRAGMAN GELEBİLİR

GTA 6'nın çıkış tarihi 2025'e denk gelecek ancak ikinci fragmanının bu yıl gelmesi bekleniyor. Ancak ne Rockstar'ın ne de ana şirketi Take-Two Interactive'nin bunun ne zaman olabileceği konusunda yorum yapmadığını belirtmekte fayda var.

"LEONİDA'YA HOŞ GELDİNİZ" MESAJIYLA KARŞILIYOR

X kullanıcısı @RStarUniverse, Rockstar Games'in resmi web sitesindeki "Oyunlar" bölümünün ekran görüntüsünü yükleyerek GTA 6'nın resmi olarak oyun listesine eklendiğini bildirdi. Bu başlığa tıklandığında web sitesinde kullanıcıların oyunun ilk fragmanını izleyebileceği ve "Leonida'ya Hoş Geldiniz" mesajını okuyabileceği yeni bir sayfa açılıyor.

Bilmeyenler için Leonida, Grand Theft Auto'nun merakla beklenen devam filminin geçeceği eyalettir. Muhtemelen Florida merkezli olduğu ve serideki en ikonik konumlardan biri olan Vice City'yi de içereceği belirtiliyor.

Daha önce de belirtildiği gibi, afiş Lucia'yı ve Grand Theft Auto 6'nın ikinci oynanabilir kahramanı olabilecek henüz adı açıklanmayan ortağını içeriyor. İlk fragman ilkini merkeze aldığından, bazı kullanıcılar bir sonraki fragmanın partneri hakkında daha fazla bilgi verebileceğini düşünüyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...