Tgrt Haber

‘Çok çalışın’ diyen Elon Musk, Twitter ofisine yatak yerleştirdi!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Guardian
08 Aralık 2022 15:13 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 15:16
‘Çok çalışın’ diyen Elon Musk, Twitter ofisine yatak yerleştirdi!
elon musk,twitter,teknoloji

Personellerine yoğun çalışma baskısı uygulayan Elon Musk, Twitter’ın bazı bölümlerine yatak yerleştirdi. Musk’ın davranışı tepki toplarken, yetkililer ise soruşturma başlattı.

Twitter’ın koltuğuna oturan Elon Musk, şirket politikalarını değiştirirken personellerin çalışma şeklini de daha zor hale getirdi.

Sosyal medya platformunu satın almasının ardından çalışanlarına daha çok çalışması gerektiğini söyleyen Musk, gece konaklanabilmesi için Twitter genel merkezine yatak yerleştirdi. Musk’ın bu davranışı üzerine kent yetkileri de soruşturma başlattı.

 MUSK’A, İNCELEME BAŞLATILDI

 Elon Musk’ın San Francisco’daki ofisine yataklar yerleştirmesine karşılık inceleme başlatıldı. The Guardian’da yer alan habere göre, Forbes’a konuşan çalışanlar ofis binasında bir katta dörtle sekiz arasında yatak yerleştirildiğini söyledi.

‘Çok çalışın’ diyen Elon Musk, Twitter ofisine yatak yerleştirdi!

Söz konusu değişikliklerin Elon Musk’ın şirket çalışanlarına yaptığı “çok çalışmak” vurgulu mesajların bir parçası olabileceği konuşuldu.

San Francisco şehir yönetimi ise ticari izin alınmış binada barınma için de alındığına dair başvuru yapılmadığını açıkladı.

Şehri yönetiminin soruşturma başlatmasına tepki gösteren Elon Musk, parkta uyuşturucuya maruz kaldığı için hayatını kaybeden küçük bir çocuğa ilişkin haberi paylaşarak “San Francisco şehri, çocukların fentanilden korunduğundan emin olmak yerine yorgun çalışanlar için yatak sağlayan şirketlere saldırıyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: The Guardian
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...