Tgrt Haber

Elon Musk geri adım attı: Twitter yönetim kuruluna katılmıyor

11 Nisan 2022 10:21 - Güncelleme : 11 Nisan 2022 10:21
Elon Musk geri adım attı: Twitter yönetim kuruluna katılmıyor

Geçtiğimiz haftalarda Twitter hisselerini alıp, daha sonra yönetim kuruluna giren Elon Musk epey gündem olmuştu. Ancak Twitter CEO'su tarafından yapılan yeni bir açıklama, Musk'ın yönetim kurulunda olmayacağını gösteriyor.

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk gündem olmaya devam ediyor. Twitter'in aktif kullanıcılarından biri olan Elon Musk, geçtiğimiz haftalarda şaşırtıcı bir şekilde Twitter hisselerinden yüzde 9,2'lik bir pay aldı ve yönetim kuruluna katıldı.

Ancak pazar gecesi itibariyle Twitter CEO'su, Elon Musk'ın geri adım attığını ve yönetim kuruluna katılmak istemediğini belirtti.

YÖNETİM KURULUNA GİRMİYOR

San Francisco merkezli Twitter'ın CEO'su Parag Agrawal, pazar gecesi yaptığı açıklamada Elon Musk'ın sosyal medya platformunun yönetim kuruluna katılmama kararı verdiğini açıkladı.

Elon Musk geri adım attı: Twitter yönetim kuruluna katılmıyor

4 Nisan'da, '' Önümüzdeki aylarda Twitter'da önemli iyileştirmeler yapmak için Parag & Twitter yönetim kurulu ile birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum!" diyen Elon Musk, platformda yapılacak değişikliklere dair de sinyaller vermişti.

Ancak pazar günü Agreawal tarafından atılan 

Elon Musk'ın yönetim kuruluna girmeyeceği açıklandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...