Tgrt Haber

Elon Musk kendi için anket başlattı! Twitter CEO’luk görevini bırakıyor mu?

19 Aralık 2022 08:45 - Güncelleme : 19 Aralık 2022 10:17
Elon Musk kendi için anket başlattı! Twitter CEO’luk görevini bırakıyor mu?
elon musk,twitter,anket

Son dakika haberi: Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter’daki CEO’luk görevinden istifa edip etmeme konusu bir anket başlattı. Çıkan sonucu kabul edeceğini belirten ankette katılanların çoğunluğu şuana kadar Musk’ın ayrılması yönünde oy kullandı.

Sosyal medya platformu olan Twitter’ı aldığı günden bu yana çalışanlar ve başta reklam verenler olmak üzere birçok çevre ile sorun yaşayan Elon Musk kendi için anket paylaştı. Twitter’ın hesabından “Twitter'ın başındaki kişi olarak istifa etmeli miyim? Bu anketin sonuçlarına uyacağım." Paylaşımında bulunan Musk’ın bu anketine milyonlarca kişi cevap verdi.

https://twitter.com/elonmusk/status/1604617643973124097

AYRILMASI GEREKTİĞİNİ İNANANLAR FAZLA

Twiter'ın yeni patronu, anketi başlatmasının ardından yaptığı paylaşımlarda, ayrılma konusunda "ciddi" olduğunu belirtirken, "Ne dilediğine dikkat et, çünkü onu elde edebilirsin." ifadesini kullandı. Twitter CEO'sunun, yaklaşık 6 saat sonra son bulacak anketinde şu ana kadar 10 milyon 870 binden fazla kişi oy kullanırken, katılımcıların yüzde 56,3'ü Musk'ın ayrılması, 43,7'si ise devam etmesi yönünde tercihini ortaya koydu.

ANKET SONRASI MANİDAR PAYLAŞIM

Daha önceki saatlerde Musk'ın ayrılmasını isteyenlerin oranı yüzde 58'in üzerine çıkmıştı. İş insanının yaklaşık 3 saat önceki son paylaşımında, "Güç isteyenler, onu en az hak edenlerdir." ifadesi dikkati çekti. Twitter'ı 28 Ekim'de 44 milyar dolara satın alan Elon Musk en son hakkında paylaşım yapan bazı gazetecilerin hesaplarını askıya alması sonrasında tartışma konusu olmuştu.

https://twitter.com/elonmusk/status/1604650028999405568

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...