Tgrt Haber

Son dakika: Elon Musk mutlu sona ulaştı: Twitter'ı 44 milyar dolar karşılığında satın aldı!

27 Ekim 2022 16:53 - Güncelleme : 27 Ekim 2022 17:07
Son dakika: Elon Musk mutlu sona ulaştı: Twitter'ı 44 milyar dolar karşılığında satın aldı!
twitter,elon musk

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, aylardır devam eden Twitter konusunda mutlu sona ulaştı. Son olarak sosyal medya şirketinin genel merkezine giren Musk, bu kez Twitter'ı aldığını açıkladı.

Son günlerin en tartışılan konularından Twitter ve Elon Musk arasında mutlu sona nihayet ulaşıldı. Haftalar, hatta aylardır Musk'ın sosyal medya platformunu satın alacağı gündeme gelirken, ünlü milyarder nihayet mutlu sona ulaştığını duyurdu.

Kısa süre önce elinde lavabo ile Twitter genel merkezine giren Elon Musk, yapılan bu hareketin ardından sosyal medya platformunu satın aldığını açıkladı. Yakın zamanda tweet atan Musk, Twitter'ı neden satın aldığına dair birtakım açıklama paylaştı.

ELON MUSK, TWITTER'I SATIN ALDI

Resmi Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Musk, şu ifadeleri kullandı;

https://twitter.com/elonmusk/status/1585619322239561728

'Twitter'ı neden satın aldığım ve reklamcılık hakkında ne düşündüğüm hakkında çok fazla spekülasyon yapıldı. Çoğu yanlış çıktı. Twitter'ı satın almamın nedeni, geniş bir inanç yelpazesinin şiddete başvurmadan sağlıklı bir şekilde tartışılabileceği ortak bir dijital kent meydanına sahip olmanın, uygarlığın geleceği için önemli olmasıdır.'

Tesla CEO'su, yaptığı bu açıklamalar ile Twitter'ı satın aldığını onaylamış oldu. Buna göre sosyal medya platformunun yeni sahibi, 44 milyar dolar karşılığında Musk oldu. Satın alımla ilgili detayların, Cuma günü resmi olarak açıklanması bekleniyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...