Tgrt Haber

Elon Musk’ın gözbebeği Tesla Cybertruck ilk kazasına karıştı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
29 Aralık 2023 11:29 - Güncelleme : 29 Aralık 2023 11:31
Elon Musk’ın gözbebeği Tesla Cybertruck ilk kazasına karıştı
elon musk,tesla

Elon Musk’ın geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü Tesla Cybertruck, ilk kazasına karıştı. Toyota marka araç ile yapılan kazada Cybertruck herhangi bir zarar görmedi.

Elon Musk’ın elektrikli otomobil markası Tesla, uzun yıllardır beklenen Cybertruck otomobilini geçtiğimiz haftalarda düzenlenen lansmanda tanıttı.

Kurşun geçirmez yapısı ve ilginç tasarımıyla dikkat çeken bu araç, sahiplerine de kavuşmaya başladı. Bununla birlikte ilk kaza da gerçekleşti. Bir Cybertruck kullanıcısı, az hasarlı kazaya karıştı.

CYBERTRUCK’IN HASAR ALMAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen kazada, Tesla Cybertruck ve Toyota Corolla kafa kafaya çarpıştı. Bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkan 17 yaşındaki Corolla sürücüsü, tekrar otoyola girmeye çalışırken Cybertruck’a çarptı.

Öte yandan kaynaklarından gelen bilgiye göre, Cybertruck’ta üç kişi bulunuyordu ve hafif yaralanma dışında herhangi bir kayıp yaşanmadı. Çarpışma sırasında Cybertruck’ın otonom özelliklerinin devrede olmadığının da altını çizmek gerekiyor.

,Olay yerinden gelen fotoğraflar, Corolla’nın ön tarafında önemli hasar olduğunu gösteriyor. Cybertruck ise, hava yastıkları açılmış olsa da, görünürde büyük bir darbe almamış gibi duruyor. Ancak aracın, fotoğrafta görünmeyen tarafındaki hasarın boyutu belirsiz.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...