Tgrt Haber

Galaxy A32 ve Galaxy M31 için yeni güncelleme yayınlandı

17 Şubat 2022 11:46 - Güncelleme : 17 Şubat 2022 12:09
Samsung, bütçe dostu iki modeli için yeni güncelleme yayınladı.

Samsung, bütçe dostu iki telefonu için yeni yazılım güncellemesi yayınladı. Galaxy A32 ve Galaxy M31, yeni güvenlik yamasını aldı.

Samsung, bütçe dostu iki modeli için yeni güncelleme yayınladı.

Samsung, yazılım güncellemelerine hız kesmeden devam ediyor. Güney Koreli üretici, geçtiğimiz ayın sonunda başladığı Şubat 2022 güvenlik güncellemesini, üst segment modellerin ardından bütçe dostu telefonlara da sunmaya başladı.

Şirketin popüler bütçe dostu telefonlarından Galaxy A32 ve Galaxy M31, Şubat 2022 güvenlik güncellemesine kavuştu.

SAMSUNG'TAN GÜVENLİK YÜKSELTMESİ

Koreli teknoloji devi, üst segment telefonları için Şubat 2022 güvenlik güncellemelerini çoktan sundu. Şimdi ise sırada orta ve giriş seviyesi telefonlar var.

Yakın zamanda Samsung, bütçe dostu A32 ve M31 için de Şubat ayı güvenlik güncellemesini OTA yoluyla sunmaya başladı.

Galaxy A32 ve Galaxy M31 için yeni güncelleme yayınlandı

Söz konusu güncelleme Galaxy A32 için A325FXXU2AVB1 yapı numarasıyla geliyor. İlk olarak Rusya'daki kullanıcılara ulaşan güncelleme, birkaç gün içinde Türkiye'deki kullanıcılara da OTA ile ulaşacaktır.

Öte yandan Galaxy M31 için yayınlanan güncelleme ise, M315FXXS2BVB1 yapı numarasıyla Bolivya'daki kullanıcılara sunuluyor. Yine ilk modelde olduğu gibi bu cihazda yakında güncellemeyi Türkiye'de alacaktır. Sizler de güncellemeleri denetlemek için Ayarlar >Yazılım Güncellemeleri'ne giderek yeni sürümü denetleyebilirsiniz.

Samsung, Galaxy A32'yi geçtiğimiz yıl Android 11 işletim sistemiyle piyasaya sürdü. Galaxy M31 ise 2020 başlarında piyasaya sürüldü ve orta segmentte oldukça dikkat çekti. Her iki telefonda Samsung'un üç aylık güncelleme programında. Dolayısıyla bir sonraki güvenlik güncellemesi üç ay sonra söz konusu cihazlar için yayınlanacak. Ayrıca Android 12 güncellemesinin de yine önümüzdeki aylarda bütçe dostu telefonlara gelmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...