Tgrt Haber

Galaxy S22 Ultra en net haliyle sızdırıldı

04 Şubat 2022 15:46 - Güncelleme : 04 Şubat 2022 16:05
Galaxy S22 Ultra en net haliyle sızdırıldı
samsung galaxy

Samsung'un 9 Şubat tarihinde tanıtacağı Galaxy S22 Ultra, lansmana artık günler kala son görüntüleriyle sızdırıldı.

Geçtiğimiz günlerde tanıtım tarihi açıklanan Galaxy S22 serisi, artık piyasaya çıkmaya çok yakın. Hakkında neredeyse tüm bilgileri sızdırılan seri, tanıtım tarihine günler kala bir kez daha ortaya çıktı.

Serinin en güçlü modeli Galaxy S22 Ultra, lansman öncesi tasarımını gözler önüne seren görüntüleriyle sızdırıldı. 

GALAXY S22 ULTRA'NIN TASARIMI NETLEŞTİ

Koreli üreticinin yeni amiral gemisi telefonları; Galaxy S22, S22 Plus ve S22 Ultra üçlüsünden oluşacak. Söz konusu telefonlar hakkında neredeyse tüm detaylar ortaya çıkarken, buna bir yenisi daha eklendi. Letsgodigital isimli bir internet sitesi, Gakaxy S22 Ultra'nın en son ve en net görüntüsünü paylaştı.

Galaxy S22 Ultra en net haliyle sızdırıldı

Resme bakıldığında Galaxy S22 Ultra, genel stil tarafında önceki nesil S serisinden farklı olacak. Aşağıda da görüldüğü üzere cihaz, daha çok Note serisinin tasarımına benizyor. Ön tarafta ise S22 Ultra, ekranın merkezine hizalı bir selfie kamerası ile gelecek. 

Öte yandan Galaxy S22 Ultra, önceki Note serisine özgü kalem özelliğine de sahip olacak. Cihaz, alt kısmında çıkarılabilen S-Pen Stylus kalem ile birlikte gelecek. 

Teknik özellikler açısından ise S22 Ultra, 6.8 inç QHD+ Dinamik AMOLED ekran ile gelecek. 2K çözünürlük sunan ekran; 120Hz yenileme ve 1750 nite kadar da parlaklığa sahip olacak. Ek olaak cihaz 45W hızlı şarjı da destekleyecek. Bu da diğer S serilerine kıyasla S22 Ultra için öne çıkan bir başka detay.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...