Tgrt Haber

Galaxy Tab S8 Ultra kanlı canlı görüldü

07 Şubat 2022 11:30
Galaxy Tab S8 Ultra kanlı canlı görüldü

Samsung’un günler sonra lanse edeceği Galaxy Tab S8 Ultra, tanıtım öncesi canlı olarak sızdırıldı. Cihazın tasarımı da netlik kazandı.

Güney Koreli Samsung, 9 Şubat tarihinde yeni amiral gemisi Galaxy S22 ailesini piyasaya sürecek. Şirketin, akıllı telefonlara ek olarak Galaxy Tab 8 tabletlerini tanıtacağı da yine raporlar arasında. Tanıtım tarihine doğru yaklaşırken Tab S8 serisinin en iddialı modeli canlı olarak sızdırıldı. Üst düzey özelliklerle gelecek Galaxy Tab S8 Ultra, Samsung mağazasından canlı olarak sızdırıldı.

SAMSUNG'UN YENİ TABLETİ CANLI GÖRÜNTÜSÜYLE SIZDIRILDI

Daha önceden geniş ekranla geleceği öne sürülen cihaz, aynı zamanda ekranın merkezinde çentik tasarımına sahip olacak. Ancak bu çentik, ekranın genişliğinden dolayı kaba bir görünümde olmayacak. 16:10 en boy oranı ve 14.6 inçlik ekran ile donatılan Galaxy Tab S8 Ultra, dar çerçevelere sahip devasa bir tablet olarak geliyor.

Galaxy Tab S8 Ultra kanlı canlı görüldü

Ön tarafında çift kameraya sahip tablet, bu özelliğiyle serideki tek model olarak biliniyor. Diğer yandan Galaxy Tab S8 Ultra, , WQXGA+ çözünürlüğe sahip 14,6 inç AMOLED ekrana sahip olacak ve 120 Hz yüksek yenileme hızını da destekleyecek. Öte yandan Samsung’un yeni tableti Tab S8 Ultra, gücünü Qualcomm’un’ Snapdragon8 yonga setinden alacak. Buna ayrıca; minum 8 GB ve maksumum 16GB’a kadar RAM seçenekleri eşlik edecek.

Tabletin dahili depolaması ise minumum 128 GB maksimum 512 GB olacak. Sızdırılan görüntüde teknik özellikler hakkında çok fazla detay yok. Ancak önceki bilgilere göre Tab S8 Ultra; 13 Megapiksel ana kameraya sahip olacak. Pil tarafında ise Samsung’un amiral gemisi tableti 45W hızlı şarj ile desteklenen 11.200 mAh batarya ile gelecek. 726 gramlık ağırlık ile gelecek bu tabletin, 9 Şubat etkinliğinde sahne alması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...