Tgrt Haber

Google Pixel Watch’un yeni görüntüsü sızdı: Tasarımı netleşti

20 Nisan 2022 14:33 - Güncelleme : 20 Nisan 2022 14:36
Google Pixel Watch’un yeni görüntüsü sızdı: Tasarımı netleşti

Google'ın merakla beklenen ilk akıllı saatine ait yeni görüntüler sızdı. Önümüzdeki I/O 2022 etkinliğinde tanıtılması beklenen saatin tasarımı da belli oldu.

Teknoloji devi Google’ın ilk akıllı saati için hazırlıkları devam ediyor. Bir sonraki Google I/O 2022 etkinliğinde lanse edilmesi beklenen saat, tanıtıma doğru yaklaşırken bir kez daha sızdırıldı. 91Mobile tarafından sızan görüntüler, Pixel Watch’un nasıl bir tasarım ile geleceğini gözler önüne seriyor. 

Sızdırılan render görüntüsü, akıllı saatin tasarımını gösteriyor. Ancak tasarımın bütün detayları aynı görüntüde verilmiyor. Yani saatin kulp ve genel yapısı tam olarak belli değil. Yine de çerçevesiz tasarımı, en azından saatin neye benzeyeceğini gösteriyor.

GOOGLE’IN İLK AKILLI SAATİ YOLDA

Teknoloji devinin ilk akıllı saati Pixel Watch, tasarım tarafında LG’nin 2017 yılındaki LGWatch Style modelinden ilham almışa benziyor. Genel görünüm olarak saatlerin aynı çizdi ve taç yerleşimi sadeliği bunu açıkça gösteriyor. Ancak incelik olarak Pixel Watch, LG’in beş sene önceki saatinden elbette çok daha iyi olacaktır.

Google Pixel Watch’un yeni görüntüsü sızdı: Tasarımı netleşti

Google Pixel Watch’un yeni görüntüsü sızdı: Tasarımı netleşti

Giyilebilir teknolojiye adımlarını atmayha devam eden Google, 201’da Fitbit’i satın almıştı. O dönemden bu yana çalışmalar yapan üretici, önümüzdeki etkinlikte Pixel Watch saatiyle ilk kez giyilebilir pazara girmiş olacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...