Tgrt Haber

Google, Premier Lig ekibi Tottenham'la el sıkışıyor! Dev sponsorluk

11 Ekim 2022 13:01 - Güncelleme : 11 Ekim 2022 13:04
Google, Premier Lig ekibi Tottenham'la el sıkışıyor! Dev sponsorluk
google,tottenham

Teknoloji devi Google'ın, İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham ile görüşme dev anlaşmaya çok yakın.

Dev şirketler, son dönemde spor alanında yaptığı anlaşma ve sponsorluklarla dikkat çekiyor. Bitcoin şirketlerinin yanı sıra, Spotify ve diğer firmaların da çeşitli anlaşma gerçekleştirdiği ortada. Şimdi ise kervana Google'da katılıyor.

Teknoloji devi Google'ın, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham ile sponsorluk anlaşması imzalamaya yakın olduğu ortaya çıktı. Birkaç yıldır stadyum için anlaşması bulunmayan Tottenham, sürpriz sponsora çok yakın.

GOOGLE, STADYUM İSİM HAKLARINI ALACAK

Üç buçuk yıl önce yeni stat inşa eden Tottenham, stat isim hakkını Google’a satmak üzere görüşmelere başladı. Kuzey Londra kulübü, eski stadı White HartLane’in yerine yapılan dev stadyumundan milyonlarca sterlinlik gelir elde etmeyi planlıyor.

Google, Premier Lig ekibi Tottenham'la el sıkışıyor! Dev sponsorluk

Tottenham Başkanı Daniel Levy, iddialar üzerine “doğru markayla, doğru bir paraya” isim hakkı konusunda görüştüklerini itiraf etti. The Athletic’e göre Başkan Levy, Google ile yaptığı pazarlık sonrası aradığı sponsoru buldu.

Kaynak: cnbc
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...