Tgrt Haber

Hava Kuvvetleri'ne 3 İHA daha! Bayraktar AKINCI filoya dahil edildi

24 Ağustos 2022 16:13 - Güncelleme : 24 Ağustos 2022 16:25
akıncı,tiha

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Türkiye'nin önde gelen TİHA'larından AKINCI'nın, Hava Kuvvetleri'ne teslimatının gerçekleştiğini duyurdu. 3 TİHA daha filoya katıldı.

Savunma Sanayii'nin önemli TİHA'larından 3 Bayraktar AKINCI, Hava Kuvvetleri envanterine dahil edildi. Üst düzey özelliklere sahip TİHA, Bayraktar'ın en önemli hava araçlarından biri.

Hava Kuvvetleri'ne teslim edilen 3 AKINCI'nın duyurusu, yine her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir tarafından duyuruldu. Demir sosyal medyadan teslimatın gerçekleştiğini duyurdu.

HAVA KUVVETLERİ'NE TESLİM EDİLDİ

Sosyal medya paylaşımında İsmail Demir, şu açıklamalara yer verdi: "Teslimatlarımıza devam ediyoruz. 3 adet Akıncı TİHA'yı Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza teslim ettik. Hayırlı olsun. Semalarımızda hür ve özgür." 

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...