Tgrt Haber

Twitter alternatifi ''Hive Social'' uygulamasına ilgi giderek artıyor: Milyon indirmeye ulaştı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
22 Kasım 2022 16:35 - Güncelleme : 22 Kasım 2022 16:42
Twitter alternatifi ''Hive Social'' uygulamasına ilgi giderek artıyor: Milyon indirmeye ulaştı
twitter,teknoloji,hive social

Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması, Twitter çalışanlarının da işten ayrılmasıyla alternatif uygulamalar ortaya çıktı. Bunlardan ''Hive Social'' ise oldukça yoğun ilgi görüyor.

Twitter'ın, Elon Musk tarafından satın alınıp el değişilmesiyle kullanıcılar alternatif uygulamalara yönelmeye başladı. Bazı kişiler Musk'ı eleştirip platformu terk ederken, bazısı ise halen Twitter'ı kullanmaya devam ediyor.

Twitter'a alternatif geliştirilen uygulamalardan ''Hive Social''in giderek yükselişi gözlerden kaçmıyor. Musk'ın satın alımından önce bile piyasada ses getiren uygulama, şimdi bir milyon kullanıcıya dayanmış durumda.

HIVE SOCIAL 1 MILYON KULLANICIYA ULAŞTI

Sensor Towers'a göre Hive Social, ABD'de App Store ve Google Play Store'da en iyi uygulama konumuna geldi. Öyle ki Twitter alternatifi uygulama, her iki mağazada toplam 1 milyon kullanıcı sayısına da ulaştı.

2019 yılında "Raluca" tarafından kurulan Hive, Instagram ve Twitter gibi çeşitli sosyal ağlardaki kavramları bir araya getiren sosyal medya uygulamasıdır. 

Twitter alternatifi ''Hive Social'' uygulamasına ilgi giderek artıyor: Milyon indirmeye ulaştı

Uygulama, arabalar, müzik, moda, seyahat, teknoloji, notlar, evcil hayvanlar, el sanatları ve kiptalar gibi konuları temel alan ana sayfa düzenine sahip.

Twitter'a benzer arayüzüyle kullanıcıyı çok yormayan Hive Social'da, takma ad ve burçlarınızı seçebilir, ek olarak MySpace benzeri favori şarkıları profilinize ekleyebilirsiniz. 

Çoğu sosyal ağın aksine Hive, içeriği görüntülemek için kişiselleştirilmiş bir algoritma yerine kronolojik bilgileri kullanıyor. Ayrıca para kazanmak için reklam kullanmadığını da belirtmekte fayda var. 

Şu anda iOS ve Android'de yoğun ilgiyle karşılanan uygulama, App Store ile Google Play Store üzerinden indirilebilir. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...