Tgrt Haber

Instagram çöktü mü? Instagram mesajlar neden açılmıyor? Messenger çöktü mü?

03 Nisan 2022 21:23 - Güncelleme : 03 Nisan 2022 21:33
Instagram çöktü mü? Instagram mesajlar neden açılmıyor? Messenger çöktü mü?

Instagram çöktü mü? Kullanıcılardan gelen bilgilere göre sosyal medya uygulamalarından Instagram'da erişim sorunları var. Peki Instagram çöktü mü? Neden erişilemiyor?

Son birkaç haftadır sosyal medya uygulamalarında çökmeler meydana geliyor. Kısa süre önce kullanıcılar, Instagram'da yeniden erişim sorunu yaşadıklarını belirtti. Peki Instagram çöktü mü? DM'lere erişilemiyor mu? Son durum nedir? İşte ayrıntılar...

INSTAGRAM, YOUTUBE, FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ?

Dowdetector'ün son verilerine göre Instagram başta olmak üzere bazı sosyal medya uygulamalarında erişim sorunu var. Son birkaç saatir kullanıcılar Instagram üzerinden mesaj, diğer adıyla DM gönderip alamıyorlar. Öte yandan Instagram'a ek olarak Messenger, YouTube ve Facebook'da da kısmen de olsa erişim problemleri var.

Instagram çöktü mü? Instagram mesajlar neden açılmıyor? Messenger çöktü mü?

Kullanıcıların raporuna göre Instagram iki şekilde erişim sorununa sahip. Bunlardan biri DM gönderirken, diğeri ise akışı yenilirken. Hem Türkiye hem de yurt dışındaki kullanıcılar uygulamaya girdiklerinde söz konusu sorunları yaşıyor. İlk olarak Instagram'da yaşanan DM erişim sorununa daha sonradan Facebook Messenger'da eklendi. Son verilere göre Messenger'da da yine erişim sorunları mevcut. Şu anda erişim sorunları henüz tam çözülmezken, kullanıcılar dertlerini bir diğer haberleşme uygulaması Twitter'dan bildiriyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...