Tgrt Haber

Instagram hikayelerin yeni özelliği geliyor! Türkiye'de de test ediliyor

06 Aralık 2021 11:12
Instagram hikayelerin yeni özelliği geliyor! Türkiye'de de test ediliyor
instagram,hikaye,sosyal medya

En popüler sosyal medya platformlarından Instagram Türkiye'de de denenen yeni özelliğin peşinde. Instagram hikayelerini (story) beğenme imkanı sunan özellik şimdilik sınırlı sayıda kullanıcıya açık.

Milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal medya platformu Instagram, şu sıralar yeni bir özelliği test etme aşamasında. Son zamanlarda sıklıkla yeniliklerle kullanıcılarının karşısına çıkan Instagram, sevilen özelliği hikayelere yeni bir 'beğeni' katmaya hazırlanıyor. Üstelik Instagram, bu kez yeni özelliğini Türkiye'de de test ediyor. Test aşamasındaki özelliğe Türkiye'den de bazı kullanıcılar erişebiliyor.

Instagram'ın yeni özelliğine göre, artık atılan hikayeler için yeni bir beğeni imkanı olacak. Mesaj gönder işaretinin yanında ufak bir kalp yer alacak ve kullanıcılar artık oradan beğeni atabilecek. Bu özellik henüz sınırlı sayıda kullanıcıya açık fakat kısa bir sürede birçok kullanıcıya açılacak.

Instagram hikayelerin yeni özelliği geliyor! Türkiye'de de test ediliyor

INSTAGRAM THREADS'IN FİŞİNİ ÇEKTİ

Öte yandan  Instagram bağımsız mesajlaşma uygulaması Threads'i kapatma kararı almıştı Threads daha önce Direct'in yerine kullanıma gelmişti.  Threads sadece yakın arkadaşlarla etkileşime izin veriyordu.  Aralık 2021 sonundan itibaren Threads kullanılamayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...