Tgrt Haber

Instagram, link paylaşma özelliğini herkese açtı

28 Ekim 2021 15:39
Instagram, link paylaşma özelliğini herkese açtı
Instagram,Link paylaşma

Kullanıcılarına yönelik yenilikler yapmaya devam eden Instagram, bu kez link paylaşabilme özelliğiyle ilgili takipçi kısıtlamasını kaldırdı.

Sosyal medya devi Instagram, link paylaşabilme özelliğiyle ilgili takipçi kısıtlamasını kaldırdı. Böylece tüm kullanıcılar hikaye üzerinden link paylaşabilecek. Daha önce hikayeler sekmesinden link paylaşabilmek için doğrulanmış hesaba ve 10 binden fazla takipçiye sahip olma zorunluluğu vardı. Artık yeni ‘sticker link’ sayesinde tüm kullanıcılar hikayelerine link ekleyebilecek.
Facebook yetkililerinden Max Eulenstein, eşitlik ve sosyal adalet çerçevesinde yeni ürün tanıtımlarının birçok yönden faydalı olduğunu belirlediklerini ve bu yüzden bu özelliği herkesin erişimine açma kararı aldıklarını söyledi. Hikayeye bağlantı eklemenin tek yolu, doğrulanmış hesaba sahip olmak veya 10 bin takipçiye ulaşmaktı. Ancak birçok sosyal medya kullanıcısının konuyla ilgili baskısı üzerine Instagram harekete geçti. 

Instagram, link paylaşma özelliğini herkese açtı

LİNK NASIL EKLENİR?

Bunun için Instagram hikayelerinde üst gezinme çubuğundaki çıkartma aracını seçmeniz yeterli. Buraya paylaşacağınız bağlantıyı eklemek için “link” kısmına dokunmak ve o bölüme link’in adresini yapıştırmanız gerekiyor. Ayrıca bu link hikayenizde sizin istediğiniz bir yerde konumlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...