Tgrt Haber

Instagram'dan 'oh be' dedirtecek özellik: Başka bir uygulamaya gerek yok, tek tuşla indirilebiliyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
23 Kasım 2023 10:20 - Güncelleme : 23 Kasım 2023 10:30
Instagram'dan 'oh be' dedirtecek özellik: Başka bir uygulamaya gerek yok, tek tuşla indirilebiliyor
Instagram,reels,,sosyal medya

Meta, Instagram için uzun zamandır beklenen bir özelliği devreye aldı. Reels videolarını indirmek için artık ek bir uygulamaya ihtiyacınız kalmadı. Peki Reels videoları nasıl indirilir?

Meta, sosyal medya platformu Instagram için yıllar önce devrim niteliğinde olan Reels özelliğini devreye almıştı. Temel amacının dışına çıksa da bugün Instagram'da en çok kullanılan işlev Reels'lar.

Bu nedenle Instagram, ağırlıklı olarak Reels'ler üzerine çalışıyor ve özellikleri de bu işleve fayda sağlayacak şekilkde sunuyor. İşte son gelen yenilik de aslında tam da bununla ilgili. Reels videoları için artık üçünücü taraf bir uygulamaya ihtiyacınız kalmadı.

INSTAGRAM REELS VİDEOLARI ARTIK EK BİR UYGULAMA GEREKTİRMEDEN İNDİRİLEBİLİYOR 

Instagram CEO'su Adam Mosseri, herkese açık hesaplar için Reels indirme özelliğinin artık küresel çapta da sunulmaya başlandığını duyurdu. Şu ana kadar ABD'deki kullanıcılar herkese açık hesap olan kullanıcılardan Reels videoları indirebiliyordu. Ancak şimdi diğer ülkelerde de bu yenilikten faydalanmak mümkün. Öyle ki Türkiye'deki kullanıcılar son birkaç haftadır zaten bu videoları indirebiliyordu.

Instagram'dan 'oh be' dedirtecek özellik: Başka bir uygulamaya gerek yok, tek tuşla indirilebiliyor

Mosseri tarafından Reels özelliğini indirmeye ilişkin yapılan paylaşım şöyle:

''Artık herkese açık hesaplar tarafından oluşturulan Reels'ları telefonunuza kaydedebilirsiniz; indirdiğiniz her Reels, içerik üreticisine ait olduğunu gösteren bir fligranla inecek. Bunu yılın başında ABD'de kullanıma sunduktan sonra, bu kez de tüm dünyaya açtık''. 

INSTAGRAM REELS VİDEOSU NASIL İNDİRİLİR?

Instagram'ın kendi içerisinden Reels videosunu indirmek oldukça kolay. Herhangi bir videoyu paylaş diyin ve karşınıza çıkan seçenekler arasından İndir'e dokunun. Ancak bunun herkese açık olan tüm hesapları kapsamayacağını belirtelim. İçerik üretici dilerse videosunun indirilmesini yasaklayadabilir.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...