Tgrt Haber

iPhone 15 demode olmadan iPhone 16 Pro'dan ilk görüntü geldi: Pil kapasitesi belli oldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Beebom
20 Kasım 2023 17:13 - Güncelleme : 20 Kasım 2023 17:15
iPhone 15 demode olmadan iPhone 16 Pro'dan ilk görüntü geldi: Pil kapasitesi belli oldu
iphone 16 pro,apple,telefon

iPhone 15'in piyasaya çıkmasından henüz birkaç ay geçti. Bununla birlike iPhone 16 serisi için Apple kolları sıvadı. Gelecek yıl tanıtılacak iPhone 16 Pro modeline ait batarya görüntüsü paylaşıldı.

Apple, yeni özellikler ve bazı küçük tasarım değişiklikleriyle iPhone 15'i Eylül ayında piyasaya sundu. Türkiye ve dünyada büyük ilgi gören iPhone 15 serisi pahalı fiyatına rağmen yine yok satıyor. 

Halihazırda kullanıcılar iPhone 15'e odaklansa da, Apple'ın gözü kulağı iPhone 16 modellerine çevrilmiş durumda. Sektörde yeni bir model için aylar öncesi çalışmalar başlarken, iPhone 16 serisi de teknoloji devinin şu anki odak noktası. 

İPHONE 16 PRO'NUN BATARYASI SIZDIRILDI

iPhone 16 serisi için sızıntı değirmeni başlayalı aslında birkaç ay oldu. Ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmezken bu kez de iPhone 16 Pro modeline ait olduğu belirtilen batarya görüntüsü sızdırıldı.

Ortaya çıkan görüntülere göre iPhone 16 Pro, 3.355 mAh değerinde bir pil ile donatılacak. Bu, 3.274 mAh kapasiteli iPhone 15 Pro'ya kıyasla çok büyük bir yükseltme değil. Özellikle daha güçlü bir işlemci olacağını da göz önünde bulundursak iPhone 16 Pro beklentilerin biraz altında kalabilir. 

iPhone 15 demode olmadan iPhone 16 Pro'dan ilk görüntü geldi: Pil kapasitesi belli oldu

Yeni nesil iPhone 16 serisi, tıpkı 15'lerde olduğu gibi Eylül veya Ekim ayında piyasaya çıkacak. Gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalmayı unutmayın.

İPHONE 16 EKRAN ÖZELLİKLERİ DE BELLİ OLDU

Shiftdelete.net'in haberine göre iPhone 16 serisinde Taptic Engine teknolojisini kullanacağı sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. 9to5Mac tarafından ortaya atılan iddiaya göre, iPhone 16 Pro Max modeli 6.9 inç ekranla gelecek.

Öte yandan iPhone 16 ve 16 Plus modellerinin LTPS OLED ile tanıtılacağı yer alıyor. Apple, iPhone 16 serisinde de giriş seviyesi modellerde 60Hz ekran tazeleme oranına yer verecek.

Kaynak: Beebom
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...