Tgrt Haber

iPhone almak bir kez daha hayal oldu: Apple Türkiye'den zam geldi, en pahalısı 64 bin TL'ye dayandı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Apple Türkiye
18 May 2023 10:40 - Güncelleme : 18 May 2023 15:37
iPhone almak bir kez daha hayal oldu: Apple Türkiye'den zam geldi, en pahalısı 64 bin TL'ye dayandı!
iphone zam,,akıllı telefon,mobil

Halihazırda pahalı fiyatlarıyla dikkat çeken iPhone modelleri için Apple Türkiye yeni bir zam daha yaptı. İşte zam sonrası iPhone fiyatları.

Dünyanın önde gelen akıllı telefon markası Apple, iPhone modellerini rakiplerine kıyasla daha pahalı fiyatlarla satıyor.

Öyle ki Türkiye'de yeni bir iPhone almak için on binlerce lirayı gözden çıkarmak gerekirken, artık yeni zamla iPhone sahibi olmak biraz daha zor hale geldi. Zira Apple Türkiye güne zamla başladı. iPhone fiyatları bir kez daha arttı.

EN PAHALISI 63 BİN TL OLDU

Artan döviz kuruyla birlikte Türkiye'deki iPhone'lar yeni bir zam daha aldı. Apple henüz dünya genelinde ürünlerine kapsamlı bir zam yapmaz iken, söz konusu zam diğer ülkelerden bağımsız olarak Türkiye'de yapıldı. İşte zam sonrası yeni iPhone fiyatları...

Döviz kuru nedeniyle getirilen zam sonrası iPhone 14 Plus modeli artık 39 bin 999 TL, iPhone 14 Pro modeli ise 45 bin 999 TL'ye çıktı. Büyük ekran tercih edenler içinse iPhone 14 Pro Max'in fiyatı 49 bin 999 TL’ye kadar ulaştı.

iPhone almak bir kez daha hayal oldu: Apple Türkiye'den zam geldi, en pahalısı 64 bin TL'ye dayandı!

Daha eski modellerde de artış gözleniyor. iPhone 12, 26 bin 999 TL’ye; iPhone 13 ise 29 bin 999 TL’ye çıktı. Öte yandan 1 TB depolama alanı sunan iPhone 14 Pro Max modelinin fiyatı ise 63 bin 999 TL’ye fırladı. Bu da iPhone'da rekor fiyat olarak kayıtlara geçti.

Son olarak 3. nesil iPhone SE ise 16.999 TL’den 18.499 TL’ye çıkış yapmış durumda. 

Kaynak: Apple
Derleme: TGRTHaber.com.tr

Kaynak: Apple Türkiye
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...