Tgrt Haber

iPhone SE 3 Ses puanları açıklandı: İşte Apple'ın uygun fiyatlı canavarının ses performansı

05 Nisan 2022 15:05 - Güncelleme : 05 Nisan 2022 15:05
iPhone SE 3 Ses puanları açıklandı: İşte  Apple'ın uygun fiyatlı canavarının ses performansı

Apple'ın uygun fiyatlı cihazı zorlu DxOMark testlerinden geçti. İşte iPhone SE 3'ün ses konusundaki başarı ve sıralamaları...

Apple, Mart ayının başında merakla beklenen uygun fiyatlı iPhone SE 3'ü duyurdu. iPhone 13 serisiyle aynı işlemciyi (A15) kullanan cihaz, fiyatına göre çok üst düzey performans ortaya koyuyor.

Peki işlemci dışında cihazın sesperformansı nasıl? İşte dünyanın en büyük test platformlarından DxOMark'ın iPhone SE (2022) ses derecelendirmesi...

IPHONE SE 3 SES PERFORMANSI DEĞERLENDİRİLDİ

Akıllı telefonların kamera, ses ve daha birçok testlerini gerçekleştiren DxOMark ekibi, Apple'ın uygun fiyatlı iPhone SE modelini de elden geçirdi.

2022'in en dikkat çeken modellerinden biri haline gelen iPhone SE 3, ne yazık ki ses testlerinde beklenen performansı veremedi. DXO'ya göre uygun fiyatlı SE 3, tüm telefonların derecelendirildiği listede 31. sıraya yerleşti. 

iPhone SE 3 Ses puanları açıklandı: İşte  Apple'ın uygun fiyatlı canavarının ses performansı

Oynatma testelrinde ses performansı 69 olarak değerlendirilen SE 3'ün, kayıt için performansı ise 74 olarak değerlendirildi. Toplamda 70 puan ortalama ile derecelendirilen iPhone SE3, çoğu rakibinin gerisinde kaldı.

Testleri gerçekleştiren DxOMark ekibi, SE 3'ün ton dengesinde bas uzantısından yoksun olduğunu ifade etti. Yani uygun fiyatlı iPhone'un bas ve tiz uzantısı, üst model cihazlara kıyasla epey düşük performans ortaya koyuyor.

Ancak SE 3'ün dezavantajının yanı sıra bazı avantajları da mevcut. Bu da ses kaydı. Apple'ın bütçe dostu iPhone SE 3 modeli, ses kaydı açısından olağanüstü performans orataya koyuyor. Bu da onun 74 puan almasını sağlıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...