Tgrt Haber

iPhone SE 3 ve iOS 15.4 çıkış tarihi sızdırıldı

06 Şubat 2022 11:07
Apple'ın yeni ürünlerini tanıtacağı tarih ortaya çıktı.

Apple'ın yeni ürünleri için beklenen haber Bloomberg'den geldi. Kaynağa göre iOS 15.4 ve yeni iPhone SE 3, mart ayında tanıtılacak.

Apple'ın yeni ürünlerini tanıtacağı tarih ortaya çıktı.


Apple'ın yeni ürün etkinliği hakkında yeni bilgiler geldi. Şirketin en güncel iOS 15.4 güncellemesini ve yeni iPhone SE'yi çıkaracağı tarih güvenilir kaynaklar tarafından sızdırıldı.

Genelde Apple haberlerinde doğruluk payına sahip Bloomberg, ABD'li şirketin mart ayında yeni bir etkinlik düzenleyeceğini bildirdi. Bloomberg bu etkinlikte yeni iPhone SE ve iOS 15.4 güncellemesinin sahne alacağını da sözlerine ekledi.

IOS 15.4 VE IPHONE SE GELİYOR

Geçtiğimiz günlerde Apple, uygun kullanıcıların maske ile kilit açmalarına olanak tanıyan iOS 15.4 güncellemesini beta olarak piyasaya sürdü. Şu anda test kullanıcıları için sunulan yeniliğin, 8 Mart tarihinde düzenlenecek Apple etkinliğinde herkese açık olarak yayınlanacağı bildirildi.

iPhone SE 3 ve iOS 15.4 çıkış tarihi sızdırıldı

Öte yandan merakla beklenen iPhone SE3 için de yine aynı tarih işaret edildi. Bloomberg'in raporuna göre Apple hem iOS 15.4, hem de yeni iPhone SE akıllı telefonunu aynı günde lanse edecek. 

Özellikle mevcut kullanıcıları yakından ilgilendiren iOS 15.4, pek çok yanıyla dikkat çekici yeniliklere sahip. Maske ile kilit açma desteğiyle kullanıcıların hayatınık kolaştıran yenilik, ayrıca güncellenen parola desteğine de sahip.

 Kullanıcı, iPhone ve iPad'de parola uyumlu internet sitelerinde ve uygulamalarda kayıtlı bir parola ile oturum açabilecek. Bu, Face ID ya da Touch ID yoluyla kimlik doğrulmasına izin veren sitelerde, parola girmeden iPhone'da kimlik doğrulaması yapabileceğiniz anlamına geliyor. 

Diğer yandan iPadOS 15.4'te, bağlı bir klavyenin parlaklığını ve arka aydınlatmasını ayarlamanıza olanak tanıyan bir başka özellik getirildi. Denetim Merkezine'de eklenebilen bu araca; Ayarlar-Kontrol Merkezi'nden erişebilmek mümkün. Bu sayede klavye parlaklığını kısayoldan ayarlayabilirsiniz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...