Tgrt Haber

Kısa videolar, film gibi olacak... TikTok'da video süresi bir kez daha uzatılıyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
25 Ocak 2024 10:31 - Güncelleme : 25 Ocak 2024 10:32
Kısa videolar, film gibi olacak... TikTok'da video süresi bir kez daha uzatılıyor
tiktok,sosyal medya

Kısa video paylaşım platformu TikTok, bir kez daha süre uzatmaya hazırlanıyor. Kullanıcılar artık çok daha uzun videolar çekebilecek.

Sosyal medya uygulamaları arasında başı çeken TikTok, dünyanın en popüler video paylaşım platformu. Çıkış yaptığı tarihten bu yana geniş kullanıcı kitlesine ulaşan platform, çoğu ülkede engellenmesine rağmen kullanıcı sayısında çok fazla düşüş yaşamıyor.

Bunun yanında Çinli şirket, uygulam üzerinde değişiklikler yaparak kullanıcı deneyimini daha da geliştirmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda atılan en büyük adımlardan biri video sürelerini uzatmak. Mevcut şartlarda 10 dakikaya kadar video çekmeye imkan tanıyan TikTok, artık 30 dakikaya kadar izin verecek. 

TİKTOK'TA, 30 DAKİKALIK VİDEO DÖNEMİ BAŞLIYOR

Dikey formatlı video platformu TikTok, giderek YouTube'a benziyor. Öyle ki ortaya çıkan son test görüntülere göre uygulamada video paylaşım süresi 30 dakikaya çıkacak.

Önümüzdeki günlerde TikTok kullanıcıları platformda tam 30 dakika uzunluğunda video paylaşabilecek. 

Kısa videolar, film gibi olacak... TikTok'da video süresi bir kez daha uzatılıyor

10 dakikadan 30 dakikaya yapılacak çıkışla beraber kişilere büyük bir esneklik sağlayacak platform, ilk etapta dikey formlu kısa video formatıyla öne çıkan bir yer oldu.

YouTube gibi isimlerin kısa video formatını öne çıkarmasına neden olan şirket, daha sonra kendisi kişileri süreyle limitlemekten vazgeçti ve süreç son aşamada 30 dakikaya kadar ulaştı. Kullanıcılar yeni güncelleme ile artık 30 dakikaya kadar video paylaşabilecek. Bu da onu YouTube'a bir adım daha yaklaştırmış olacak.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...