Tgrt Haber

LG G4 nasıl olacak

03 Şubat 2015 10:51
LG G4 nasıl olacak
lg, g4, telefon,

LG’nin büyük başarı yakaladığı akıllı telefonu LG G3’ün ardından beklenen model LG G4 hakkındaki detaylar su yüzüne çıkmaya başladı.

LG’nin G3’ten sonra G serisi üzerinden piyasaya sunması beklenen yeni akıllı telefon modeli LG G4 hiç beklenmedik ve şimdiden heyecan oluşturan bir özellik ile son kullanıcı ile buluşacağa benziyor. G Flex 2’de kullanıcıların beğenisine sunulan ekran teknolojisinin yanında yaklaşık 1 senedir neredeyse tüm markaların standardı haline gelen Quad HD ekranların yanında G4 modeli ile birlikte 3k ekran teknolojisi ile pazarda bomba etkisi oluşturması beklenen LG, bekleyenleri şimdiden heyecanlandırmayı başardı.
3K Ekran ile Neler Değişecek?
LG G4'ün 3K ekranı teknoloji pazarına girdiğinde ise artık 1620 x 2880 piksel çözünürlüklü ekranlardan bahsediyor olacağız. Aşağıda yer alan bu ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi LG-VS999 olarak belirtilen cihaz aslında 3K çözünürlüğe sahip LG G4.
Sızdırılan verilerde piksel yoğunluk değeri (ppi) gözükmüyor ancak LG G4’e dair yorumlar yine G3’teki gibi 5.5inç’lik bir ekran boyutu ve ihtimali bile heyecan yaşatan 600ppi gibi rekor bir değer.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...