Tgrt Haber

Miili Savunma Bakanlığı duyurdu: ANKA-S ve AKSUNGUR İHA envantere alındı

24 Mart 2022 12:30 - Güncelleme : 24 Mart 2022 12:56
Miili Savunma Bakanlığı duyurdu: ANKA-S ve AKSUNGUR İHA envantere alındı

Milli Savunma Bakanlığı, resmi Twitter hesabından yeni İHA'ların envantere alındığını açıkladı. 2 adet ANKA-S ve 1 adet AKSUNGUR İHA, Deniz Kuvvetleri'nde kullanılacak.

Milli Savunma Bakanlığı, Deniz Kuvvetleri'ne yeni İHA takviyeleri yapıldığını duyurdu. Resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre 2 adet ANKA-S ve 1 adet AKSUNGUR İHA, Deniz Kuvvetleri'nde kullanılmak üzere envantere dahil edildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından, '' Deniz Kuvvetlerimiz bünyesinde görev yapacak olan 2 adet ANKA-S ve 1 adet AKSUNGUR İHA envantere alındı. Deniz Kuvvetlerimize hayırlı olsun.'' diyerek yeni İHA'ların envantere alındığını açıkladı. 

MAVİ VATAN'A GÜÇ TAKVİYESİ: ANKA-S VE AKSUNGUR İHA

Miili Savunma Bakanlığı duyurdu: ANKA-S ve AKSUNGUR İHA envantere alındı

Türkiye'nin Savunma Sanayii sistemleri tüm dünyanın gündeminde. Bayraktar TB2'lerden AKINCI'ya kadar tüm İHA'lar övgü alırken, TUSAŞ tarafından geliştirilen İHA'larda göz doldurmaya devam ediyor.  Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tarafından geliştirilen ANKA-S ve AKSUNGUR İHA, şimdi Deniz Kuvvetleri'nde de önemli rol oynayacak. Ayrıca önümüzdeki dönem piyasaya çıkacak Kızılelma'da, yakında Türkiye'deki pek çok kuruma kazandırılacak. 

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...