Tgrt Haber

MIX Fold 3 çıkış tarihi belli oldu: Xiaomi’den yeni katlanabilir telefon geliyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Weibo
09 Ağustos 2023 12:11 - Güncelleme : 09 Ağustos 2023 12:12
MIX Fold 3 çıkış tarihi belli oldu: Xiaomi’den yeni katlanabilir telefon geliyor
mix fold 3,xiaomi,katlanabilir telefon

Xiaomi’nin üst düzey teknolojilere sahip olacak yeni katlanabilir telefonu MIX Fold 3’ün çıkış tarihi belli oldu.

Katlanabilir telefon pazarında önemli bir noktaya gelen Xiaomi, MIX Fol 2’nin ardından yeni katlanabilir modeli için kolları sıvadı.

Şirketin en iyi ve en iddialı telefonları genelde katlanabilir modelleri oluyor. Öyle ki MIX Fold 3 de yine önceki nesil gibi Xiaomi’nin en üst düzey özelliklere sahip telefonu olarak karşımıza çıkacak.

MIX FOLD 3 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Bir süredir sızıntılarıyla gündeme gelen Xiaomi MIX Fold 3’ün çıkış tarihi, Xiaomi Grup Başkanı ve Redmi markasının Genel Müdürü Lu Weibing tarafından onaylandı.

Buna göre Xiaomi’nin yeni nesil katlanabilir telefonu MIX Fold 3, beklendiği gibi 14 Ağustos’ta gerçekleşecek etkinlikte tanıtılacak.

Ek olarak telefonun resmi bir görüntüsü de yine paylaşıldı. Söz konusu görüntüde arka panelin nano deri bir malzemeden yapıldığı gözlemlenirken, arka tarafta ise Leica ile desteklenen dörtlü kameraya yer verildiği gözlerden kaçmadı.

Weibo platformu üzerinden sık sık paylaşımlar yapan Lu Weibning, yeni nesil katlanabilir telefonlarının son derece ince olacağına ve tüm katlanabilir akıllı telefon kategorisi için yeni bir standart belirleyeceğini ifade etti.

 

Kaynak: Weibo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...