Tgrt Haber

Moto G 'Google Play' çıktı

15 Ocak 2014 14:39
Moto G 'Google Play' çıktı
motorola moto g, google play, modeli satışa çıktı,

Motorola Moto G 'Google Play' modeli satışa çıktı. En uygun fiyatlı akıllı telefon ünvanını kazanan Moto G ne kadar? Teknik özellikleri neler?

Akıllı telefon dünyasının en ekonomik telefonlarından Moto G. Uzun süre en uygun fiyatlı akıllı telefon ünvanını elinde bulunduran Nokia Lumia 520 modelini tahtından eden Motorola Moto G oldu. Moto G, 1.2 Ghz işlemciye sahip. 4.5 inç ekrana sahip Moto G 1GB RAM bulunuyor. 199 Dolara piyasa açıkan Motorola Moto G Tl olarak düşünürsek 400 Lira gibi gayet ekonomik bir fiyata sahip. Depolama alanı olarak iki modele sahip Moto G 8 ve 16GB depolama alanlarına sahip. Google'ın Android programı üst model Samsung Galaxy S4, LG G Pad, Xperia Z Ultra ve HTC One modellerinden sonra akıllı telefonların en ekonomik modeli olarak piyasaya çıkan Motorola Moto G modeline de programa dahil etmeyi kararlaştırdı.
Motorola Moto G akıllı telefonun iki depolama alanına sahip modeli olduğundan bahsetmiştik. Bunların fiyatları 8 GB için 179 Dolar, 16 GB için 199 Dolar olarak belirlendi. Motorola Moto G Play mağazasında satışa sunuldu. Motorola Moto G, Moto X modelin çizgilerine sahip.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...