Tgrt Haber
Tgrt Haber

"NBA 2K24" oyunu, muhteşem grafikleriyle artık tüm platformlarda

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
08 Eylül 2023 14:44 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 14:55
"NBA 2K24" oyunu, muhteşem grafikleriyle artık tüm platformlarda
nba 2k24,oyun

2K Games tarafından geliştirilen ve muhteşem grafiklere sahip olan NBA 2K24 artık tüm oyun platformlarında indirilebilir.

2K Games tarafından geliştirilen, özellikle gerçekçi grafikleriyle dikkatleri üzerine çeken NBA 2K24, artık tüm oyun platformlarında indirilebilir.

Geliştirici tarafından yapılan duyuruda, "NBA 2K24"ün resmi olarak Sony PS5/PS4, Microsoft Xbox Series X|S ve Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformlarında yayınlandığı bildirildi.

NBA 2K24, GRAFİKLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

NBA 2K24'ün birden fazla versiyonu bulunuyor. Bunlar; 25th Anniversary Edition, Black Mamba Edition, Kobe Bryant Edition ve Women's Professional Basketball Edition ve daha fazlasını kapsıyor. 

Kobe Bryant Edition'ın fiyatı PS5 ve Xbox RMB'de 70 dolar, Black Mamba Sürümü'nün fiyatı 100 dolar ve 25th Anniversary Edition'ın fiyatı ise 150 dolardan satışta. Türkiye'deki kullanıcılar da oyun servislerine giriş yaparak fiyatlarına göz atabilir.

Ayrıca Steam sayfasında NBA 2K24 için şu açıklamalar yer alıyor:

''Takımınıza liderlik edin ve NBA 2K24'te basketbol kültürünün geçmişini, bugününü ve geleceğini deneyimleyin. Kariyerim'de basketbolun saf ve özgün kişiselleştirme seçeneklerinin keyfini çıkarın. Mükemmel kadronuzu oluşturmak için fantezi takımındaki efsanevi oyuncuları toplayın. Daha duyarlı oynanış ve daha ayrıntılı görsellerle hızlı oyunlarda favori NBA ve WNBA takımlarınıza karşı yarışın.

mamba anı
İçinizdeki Mamba'dan yararlanın ve Kobe Bryant'ın dünya standartlarında bir süperstara dönüşürken sahaya hakim olduğu anları yeniden yaşayın. Yetişen bir yıldız olarak kariyerinin ilk dönemlerini yeniden yaşayın ve elit golcüden tüm zamanların efsanesine yükselişine tanık olun.

cennet basketbol oyunu
Aksiyon dolu yarışlara dalarken pitoresk kartpostal manzaralarına sahip bir sahil mahallesine damganızı vurun. Güçlü yönlerinizi ortaya çıkarmak ve güncellenmiş rozet sisteminden en iyi şekilde yararlanmak üzere becerilerinize uygun özel oyuncular oluşturmak için optimize edilmiş Player Creator'ı kullanın. Uçurum kenarındaki araziyi keşfedin, yeni bir dizi doğrusal görevi tamamlayın ve muhteşem bir kariyer bağlamında rakip oyuncularla mücadele edin.

Fantezi ekibinizi yönetin
Ücretsiz kişiselleştirmenin sonsuz eğlencesiyle dolu klasik kart toplama modu geri dönüyor. Hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlara hakim olabilecek bir takım oluşturmak için çağlar boyunca günümüzün All-Star'larından ve tarihi efsanelerden oyuncuları seçin. MyTEAM, yeni bir maaş tavan modeli de dahil olmak üzere bir dizi yenilikçi değişiklik eklerken kendine özgü rekabetçi hissini koruyor.

hamlelerini göster
Oyunculara en gerçekçi oyun deneyimini yaşatmak için takılmadan ve ayrıntılara dikkat etmeden mekanizmaya dikkat edin. İç savunma ve top sürme kombinasyonlarının optimize edilmiş kontrolü sayesinde, beceriye dayalı eylemler ve efektlerle paranızın karşılığını daha da fazla almak için zengin ve çeşitli hareket kitaplığınızı sergileyebilirsiniz.''

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...